Сања је своје гошће упитала који су мушкарци најбољи, а Весна је без размишљања одговорила ''половни мушкарци'' односно ''сецонд ханд мушкарци'' како је сама рекла.

Фото: Танјуг/Бранко Гојковић

 

- Сигурна сам да су најбољи ''сецонд ханд'' мушкарци. То значи да су иза себе имали бар један брак и да имају децу. Све живо су испробали и не морају да вежбају на мени, рекла је Весна па додала:

- Мушкарци који се никада нису женили могу бити јако проблематични, умеју да удаве и да упропасте однос. Они теже савршенству и то све може да оде у лошем смеру, зато сматра да су ''сецонд ханд'' мушкарци најбољи, рекла је де Винча.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/веснадевинца

 

Иначе, Весна де Винча признала је недавно да има пензију од 300 евра, али и бизнис план који треба у будућности да развије.

- Решавала сам породичне, оставинске расправе. Имам чак и варијанту да се бавим инвестирањем. На том простору где је кућа моје мајке у Будви, правиће се зграда. Имаћу неколико станова, које ћу издавати. Поред моје пензије која је 300 евра, бавићу се и инвестицијама. То ми је бизнис план у будућности. Ми у фамилији већ 28 година јуримо нулу и наша нула је велика. Док платимо све трошкове, путовања, приближавамо се увек нули. Некад брже, некад спорије. То је у ствари живот. Живот је богатство, напоран је, али дивно га је живети - поручује Весна и открива шта је све ове године посетила од дестинација.

- Била сам на Тасосу и било ми је предивно. То је једно чудесно острво. Након тога сам отишла у Будву, ја сам Будванка по мами. Али са друге стране, много волим Србију и Грци нису бољи заводници од наших Срба. Поред свих тешких ситуација које смо имали, боље живимо од већине Европе. И даље у себи имамо осмех и шалу. Битно је да се окружимо лепим девојкама, момцима, људима. Промена је битна да бисмо остали млади, лепи, здрави - закључује Весна де Винча.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".