- Не осуђујте људе који прилазе Христу истетовирани или офарбани у зелено јер то не значи да су ванземаљци, или да су мање достојни Цркве него било ко други. Свако од нас ће одговарати за изборе које прави - написала је она.

- Бог зна из којих разлога или слабости свако од нас доноси одлуке које доноси. Наше је да не осуђујемо друге! Најмање оне који направе корак ка Христу - истакла је Андреа.

Она је у своју објаву уклучила низ цитата оца Павела Островског на ову тему.

Он позива на толеранцију, дружељубивост и разумевање, а део цитата које је Андреа издвојила прочитајте у наставку:

- Има пуно људи којима смо поставили ногу на њиховом сложеном путу трагања за Богом, критиком због офарбаних ноктију или косе, за минђушу у уху или носу, за тетоважу или натпис на мајици, за неношење хаљине или непристојног шортса и много чега другог. 

- Ако бисмо били тако строги према себи, не би у храмовима остао готово нико. Да ли би се тој строгости обрадовао Христос, који се није гнушао да се дружи с цариницима, блудницама, разбојницима и многобошцима? Не треба налазити посебне планове да се млади привуку Цркви. Довољно је да будемо добронамерни и дружељубиви, а да избегнемо горди учитељски тон.

БОНУС ВИДЕО: