Ненад Манојловић, певач и полубрат Раде Манојловић, признаје да је данас веома тешко снимити хит песму, а проговорио је и о односу са певачицом и прокоментарисао њену нову песму и најаву албума.

Фото: Инстаграм принтскрин/ненад.манојловиц.оффициал, Фото: Инстаграм принтскрин/радаманојловиц

 

Ненад који је као и Рада поникао у „Звездама Гранда“, тврди да данас овај формат ретко гледа. Као разлог навео је недостатак времена, али и то што није љубитељ телевизије. Ипак, да се сад такмичи знао би кога би одабрао за ментора.

-Нисам неко ко гледа телевизију и док сам се такмичио, гледао сам искључицо само емисију у којој сам се ја појављивао. Искрено, да сам имао ментора мислим да би било другачије, лакше. Кад смо се ми такмичили, све је било на нама од избора песама, припреме. Није свака певач способан да изабере праву песму за себе. Имати ментора да помогне је велика ствар. Ја мислим да бих увек имао шта да научим од Ане Бекуте - истакао је Ненад и додао да бих њу и изабрао за ментора.


-Невероватно је колико жена има истанчан њух да нађе хит песму. Све њене нумере су хитови, код ње нема промашаја. Мислим да бих јој апсолутно веровао - додао је.

Његова сестра недавно је након дуже дискографске паузе објавила нову песму, а најавила је и нови албум, што је Манојловић прокоментарисао.

-Слушао сам песму коју је објавила. Мислим да се полако враћа на стари колосек веселих песама које су у њеном неком жанру. Желим јој сву срећу. Не знам шта може да се очекује, зато што је ово једно море од ког не знаш шта да очекујеш. Чак и кад си сигуран у песму, да је савршена, ти не знаш да ли ће да прође. Ја јој желим да јој песма заживи у народу и једва чекам да видим шта је даље спремила. Драго ми је да се одлучила на тај корак, зато што дуже време није радила по том питању. Било је крајње време. Знам да је предана каријери, заљубљена је у своју каријеру, да је велики професионалац, да је велики радник- рекао је Ненад и наставио:

-По својој кожи могу да закључим и знам да је тешко наћи времена за све, да се испоштује публика, наступи, да се уђе у студио, да се одмори глас и да се у студију отпева како треба. Добро је што се одлучила да остави још нешто иза себе, надам се да ће још више да се залаже и ће то крунисати неким концертом. После неколико година блиставе каријере то би био следећи логичан корак да се докаже. То једино није правила или да се појави у неким филмовима као остале певачице.

Певач не крије да већ две године не стаје, а кривац за то је пандемија корона вируса која је стопирала многе наступе. Како каже, кад све испоштује, тада ће и ући у студио.

-Дошло је то неко време када је велика потражња. Накупило се доста наступа који су током короне били одложени, сад то треба испоштовати. Неком од певача се одразило на здравље, неком на психу, али ради се. Пред Нову годину ћу нахватати пар дана да уђем у студио и да снимим пар песама које сам изабрао - истакао је у интервјуу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".