Његови коментари изненадили су ширу јавност ако узмемо у обзир да је у блиским односима са породицом Живојиновић.

Фото: Петар Митић

 

Сада је Лепа Брена према речима извора позвала Тончија да јој напише хит са којим ће се подићи на естрадној скали хитова. 

- Лепа Брена жели хит, а сматра да је Тони идеалан кандидат да јој исти и обезбеди, стога га је, након Александриних концерата и свих емоција које је тамо доживела, контактирала због сарадње, а Хуљић јој је и написао песму - каже извор из Хрватске за Ало.

Фото: АТА имагес

 

Тончи је у једној емисији прокоментарисао Пријовићкин успех, а многи су тај коментар доживели као понижавање певачице: 

- Ја верујем да седамдесет одсто људи који иду на концерт не знају њене песме, али иду да би били виђени. Прија није ништа популарнија него што је била пре годину дана или што ће бити за годину дана, то је једноставно тако - започео је Хуљић, па наставио:

- Увек је воће из туђем врта слађе и ту нема даље приче. То се заломило сад тако и уосталом зашто нико не прича о Дину Мерлину који је исто тако распродао, по не знам који пут већ четврту арену - рекао је Тончи.
Многи, пак, истичу да је Тончи само лоше протумачен и да је желео да баци фокус на хајп који се тренутно дешава око Александре и да људи желе само да буду виђени на њеном концерту, а да је заправо и не слушају толико.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: