Тоше Проески  је важио за једног од најбољих младих певача кога је регион обожавао. Данас је тачо шеснаест година како је настрадао у стравичној несрећи. 

 

 

Тијана Дапчевић је изјавила да  јој недостаје, а синоћ се чула са својом сестром Тамаром Тодевском, те јој замерила што путује баш на данашњи дан.

- Сваки пут и кад га поменем и не само на овај датум, него и иначе свашта нешто ме подсећа на њега и врати у нека времена која смо провели заједно. Кад га чујеш на радију или кад пустиш самоиницијативно неку његову песму, све те успомене пролете пред очима. Не само тог 16 октобра... Тамара, моја сестра, ме је синоћ звала и каже ми: "Еј, данас крећем за Скопље и снимам серију", а ја јој кажем: "Баш си одабрала дан кад ћеш да путујеш"! Тачно се сећам момента где сам била и шта сам радила када сам чула шта се десило тог дана. То никад нећу избрисати из главе. Исто тако нећу избрисати све то што сам имала привилегију да проводим време са њим. Никада нећу заборавити тренутке које смо провели заједно и то колико је љубави и музике имао у себи. Данас много недостаје. Сада само много недостаје - рекла је певачица за Републику. 

 

БОНУС ВИДЕО: