Певач Саша Ковачевић неизмерно воли Ниш у коме има небројено пријатеља и рођаке. Он ће 21. октобра одржати концерт у сали "Чаир"у 20 часова. 

- Небројано пута сам причао са људима из мог тима како бих волео да се реализује нешто у Нишу. Али све је било као: “Хајде идуће године”. Желели смо да то буде све у летњем периоду и некако кад прође тај летњи период, па хајде као идуће године ћемо, па ћемо идуће године и то се некако тако пролонгирало из године овај годину и ево сад је коначно дошло време. Не постоји неки конкретан разлог зашто, јер заиста јако волим Ниш. Као клинац сам често долазио, имам ту и фамилију и пријатеље, тако да сам доста времена проводио у Нишу. 

Присетио се да је имао наступ у једној нишкој дискотеци, али да је концерт у хали "Чаир" дуго прижељкивао. 

- Пружићемо спектакл. Ми се увек трудимо да пружимо публици незаборавно вече. Први пут јесам у Нишу што се концерата тиче али до сада сам био небројено пута, да кажем више приватно и нешто кад сам био млађи у популарној дискотеци које се звала "Студио". Тако да није да немам конекцију са нишком публиком већ једноставно се само некако изгубила та нит кроз ове године уназад јер сам некако направио ту благу паузу што се неких дешавања тиче. Али ево драго ми је да сам након дужег времена у Нишу и да ћемо се дружити са публиком – рекао је Ковачевић.

Саша се у почетку каријере концентрисао само на дискографију са баладама, а касније се осмелио за нешто другачије. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: