Колин Руни открила је низ интригантних детаља у Диснеy+ документарцу "Тхе Реал Wагатха Сторy". Њен ионако контроверзан брак са фудбалером Вејном Рунијем постао је још већа контроверза.

ФОТО: Профимедиа

 

Колин Руни причала је о документарцу о скандалу са својом пријатељцом Ребеком Варди откривши како је успела да открије шта јој је она радила иза леђа. У свему томе кључну улогу имао је Вејн Руни.

Супруга фудбалера испричала је да је овако сазнала да је бивша пријатељица две године британском таблоиду Тхе Сун одавала приватне информације о њој и њеној породици: Колин Руни објавила је на Инстаграму, али само тако да је то Ребека могла да види- да иде у Мексико да сазна пол своје бебе.

ФОТО: Профимедиа

 

То је убрзо објавио Тхе Сун и није сумње ко је био извор информације. Колин је напоменула да нико други није могао то да јави новинама јер су остали пријатељи знали да се Вејн тајно 2018. подвргао вазектомији, након што су добили четвртог сина.

"Након рођена сваког детета питали су ме да ли ћу имати још деце и да ли желим да добијем девојчицу. Увек сам знала да ћу имати више деце, размишљала сам "можда троје највише", а када смо добили четврто дете, схватили смо да је наша породица комплетна", поручила је и додала да је одлука о вазектомији била заједничка одлука ње и супруга.

ФОТО: Профимедиа

 

Афера са ескорт дамама

Колин Руни је супруга Вејна Рунија упознала када је имала 12 година, одрасла је у сиромаштву, о чему је и сама причала. Њени коментари прељуба њеног мужа били су прилично скандалозни јер је она за све кривила "алкохол", макар у изјавама за јавност. Поручила је и да му је све опростила "што је очигледно јер је и даље са њим", и нагласила да "није глупа што му прашта као што неки мисли већ да зна шта ради". И зашто то ради, претпостављамо.

Јавност зна за 18 афера Вејна Рунија, а једна од њих десила се 2010. о чему су брујали медији. Сазнало се тада да је фудбалер имао у исто време односе са две ескорт даме Џени Томпсон и Хелен Вуд.

ФОТО: Профимедиа

 

Хелен Вуд је у то време била самохрана мајка, почела је да се бави проституцијом када је имала 19 година. Рекла је је спавала са четири фудбалера мултимилионера, три глумца и једним угледом судијом, као и да је Вејна упозанал 2009. године. Интиман сусрет са њим платио је други фудбалер Манчесте Јунајтеда током "ноћи групног секса" у хотелу Лоwрy у Манчестеру.

Хелен је касније испричала да је Рунија након секса мучила гриза савести и да је показивао снимке ултразвука у то време трудне супруге Колин. Рекао јој је да он има толико тога да изгуби ако се сазна за аферу.

"Било је то пре много година и све је било изван моје контроле када се то догодило и направила сам огромне, огромне грешке због којих жалим", рекла и открила да је њој и Џени Вејн рекао следеће: "Шта сам то, дођавола, урадио? Већ се осећам ужасно, преклињем вас да ништа не говорите. Ако се прочује, мој брак је уништен. Бит отац је за мене све".

Џејни је открила све, а бројни фудбалри су негирали ту причу. Колин је међутим касније изјавила да је мужу опростила и то неверство.

Хелен је своју страну приче открила за Wаyнеу Сундаy Миррору 2011. за 40.000 фунти. Учествовала је у неславној верзији Биг Бротхер 2014. и освојила награду од 100.000 фунти. Писала је 2017. колумну за Даилy Стар, а 2019. објавила књигу о свом животу под насловом "А Ман'с Wорлд". Поручила је да се на бави више проституцијом и да се брине о мајци која болује од деменције, пише миррор.цо.ук.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".