Како каже, Марија не може да испрати њихову децу у свакодневним активностима због болести од које болује.

 
 

Фото: АТА имагес

 

 

- Деца су ми приоритет и дан би требало да ми траје 30 сати како бих све постигао. Свако јутро устајем у 7 сати, спремам Доротеу за школу, након тога устаје Сава, па њега спремам и возим у вртић. Након што се вратим кући, мало се одморим, јер не могу да издржим пошто ноћу мало спавам. Када се пробудим, што је обично око 13 сати, почнем да спремам ручак. После тога идем по децу у школу и вртић - почео Марко, па додао да деца нису свесна с каквим проблемом се суочава њихова мајка.

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_bulat

 

 

- Деца су још мала, имају четири и шест година и не могу да схвате да им је мајка болесна. Ја се надам да ће Марија за неке две године бити мобилнија и у стању да више проведе времена са њима, тако да ће им то надоместити. Она не може ни основне покрете да уради, ограничени су јој покрети. Када би се савила да подигне дете, питање је да ли би јој испао неки пршљен - објашњава Булат.

Он открива да не знају да ли ће јој у будућности бити боље.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Неколико пута сам то помињао, Маријин случај је специфичан и комплексан јер има више дијагноза и удружених болести. Она пати од болести кичме, хроничне анемије, лимфаденопатије, дегенеративних промена, сколиозе, кифозе и да не набрајам. Што се њене кичме тиче, стање може временом само на горе да иде. Она када се нашминка, људи не могу ни да поверују да је њено здравствено стање такво, а то је само камуфлажа бола, борба је свакодневна. Ми никада не знамо ни како ће она ноћ да проведе, да ли са боловима или не. Напукла су јој два пршљена, а то је све последица анемије са којом се бори годинама. Замара се брзо, има тахикардију, јер нема довољно гвожђа у организму, па срце брже пумпа крв и стално трпи притиске - завршио је певач.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: