Водитељ Милан Калинић са супругом Сандром има двоје деце, а сада је проговорио о родитељству.

- Све је горе и горе, грешимо. И ја грешим, али много мање него други људи, тврдим то. Родитељство је егзактна наука колико год да је тешко и компликовано, егзактна је у једној ствари - погледаш децу и родитеља и јасно ти је да ли родитељи греше или не. Кад погледам моју децу, не ја већ свако, кад погледа резултат, тврдим да грешим мање од других.

Милан је истакао да своју децу васпитава идентично као њега његови родитељи.

- Моја ћерка каже да ће да васпитава децу као мене моја мајка. 99,99 посто иде из породице. Када видиш какво је неко дете то је зато што су му родитељи таквии или се нису бавили њиме из разних ралога... нису стизали, нису хтели или нису знали. Нису хтели је најгори и за то нема оправдање, а нису стигли морамо да разумемо, многи су свесвни тога и криво им је, поручио је Милан у емисији "Претрес".

Фото: АТА имагес

 

 

Калинић је истакао да са својом децом увек разговара и да ништа не препушта случају, као и да имају отворен однос, да има поверења у њих, али и признао да их је ударио:

- Будалаштина је да су деца и родитељи пријатељи. Ми нисмо пријатељи, ја ћу да будем за ћерку више ту него било који пријатељ, да је саслушам, да је волим и помогнем боље него било ко. Јесам ударио сам дете, то је феноменалоно, признао је он и додао:

- У данашње време, поготову Србима треба све да се објасни. Нећу да вређам, али нама све треба да се објашњава. Шта разговараш с малом децом, њих не васпитаваш, то се зове васпитање, али на који начин - дресуром. Децу дресираш кад су мали, ствар понављања, да би ушло у главу. Кад видим да неко с дететом од 4-5 година разговара на академском нивоу, а дете после 7 стотинки уради исту ствар, па ти опет... Ништа се није променило, малтретира друге, сви испаштају, али ти си врхунски родитељ који с дететом само разговара јер знаш да васпитаваш, а ја сам идиот који не зна?!.

- Погледам моју децу и ту децу коју родитељи нису такли и ти ме питаш је л' то добра ствар?. Ја кажем још једном - феноменална. Мене моја деца воле највише на свету, нагласио је Милан Калинић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: