Певач Бане Мојичевић је прошао кроз тежак период после раскида. Ипак, успео је да пронађе начин како да преброди тежак период у животу: 

- Био ми је тежак период раскида, сада када је прошло могу кроз смешак да одговарам о томе, али није било ни мало једноставно, нити пријатно, то су трауме и шокови који су једни од највећих у животу које човек може да доживи. Такве ситуације нису пријатне и није нешто на шта је било ко од нас спреман и о чему размишљаш оног тренутка када ступаш у заједницу и брак. Све се преживи, живот се наставља даље, а много волим свој живот, имам огромну жељу да будем што срећнији, смиренији и задовољнији - каже Бане Мојићевић.

Како каже, тренутно није заљубљен, своје слободно време је решио да издвоји за приватан живот и креативност: 

- Нисам заљубљен и тренутно не осећам неку потребу за неким новим односом. Лепо ми је овако, уживам у миру и слободи, посветио сам се доста креативном раду. Посветио сам послу, приватном животу и деци. Не оптерећујем се тиме. Желим само да када се то буде догодило следећи пут, да будем спреман, отворен и расположен, да однос буде квалитетан на обострано задовољство и срећно. Лепо ми је тренутно, бавим се стварима којима нисам могао у протеклом периоду-  изјавио јее глумац па се осврнуо на однос са својом бившом супругом:

-У коректним, колико то може бити, у људском смо односу и релацији због деце, и сматрам да је то тако исправно и да тако једино може да буде добро и да функционише. Другачије не би могло ни за нас, а ни за децу - истакао је он.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: