У наставку сазнајте који су знакови рођени под срећном звездом, а којима живот баш и није наклоњен.

Ован

Иако је Овнова владајућа планета Марс, који је бог рата, то не значи они проводе свој живот у борби. Заправо, људи у знаку Овна су предодређени да освоје сваку битку. Они су паметни, мотивисани и разумни, па се чини као да је њихова срећа више одраз њихове снажне личности него што им пристиже као благослов звезда.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Живот као да увек има неко изненађење које их чека иза угла. Иако се сигурно осећају несрећно, сама чињеница да су још увек ту, да су преживели и надвладали све потешкоће које им је живот донео, доказ је да им срећа није потребна – само пуно разума и сналажљивости и тако ће успети да савладају све животне недаће.

Близанци

Близанци нису једни од срећника. Заправо, њихов живот је испуњен бескрајним изазовима и препрекама и због тога је срећа осећај за којим чезну. Међутим, добра вест је да их њихова жеља и страст према знању воде даље од тачке на коју би их довела сама срећа. Коме је потребна срећу када имате тако бистар ум?

Рак

То је један од ретких знакова који је заиста благословен. Иако ће њихов пут увек бити поплочан изазовима, они имају урођени осећај смера и вредности – који, захваљујући њиховим срећним звездама, увек успева да их усмери у на прави пут.

Лав

Они су јако мудри и одлучни па не морају да се брину прати ли их срећа или не. Њихов живот је попут глине, а они су вајари, спремни да обликују своју судбину у све што желе. Заборавите на детелине с четири листа, они се налазе на возачком месту и својим сопственим напорима могу добити све што пожеле.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Срећа је одувек била ван домета њиховог схватања и вероватно су навикли на тај осећај разочарања. Иако се можда чини неправедно што је њихов живот тежи него што је другима, постоји разлог за њихов недостатак среће – Девице имају најјача рамена у Зодијаку. Ви сте овде да бисте доживели потешкоће и научили да се изборите с њима, а затим покажете свету шта је потребно да их савладате. На тај начин, ви сте особа од које други уче и многи су срећни што вас познају.

Вага

Није тајна да су вечни оптимисти, а живот често иде тачно онако како Ваге желе. Ако сте се икад запитали како то да се увек ‘ископрцате’ кад имате лош дан, све то има везе с вашом перцепцијом. Захвалите својој владајућој планети Венери што сматрате да је чаша напола пуна, због чега се осећате прилично срећно у животу.

Шкорпија

Иако имају тенденцију да примећују негативне ствари у животу, истина је да су заправо прилично срећни. Када уложе чак и мало труда у оно што желе, живот им то сервира на тањиру. Многи не могу да управљају ‘својим бродом’ брзо и лако као и они и зато себе могу сматрати прилично срећним.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Честитамо, ако сте Стрелац, онда сте један од најсрећнијих знакова у целом Зодијаку. Ваш владар је Јупитер, планета среће – и због тога као да вам се сервира лимунада ако се и догоди да вам живот донесе лимуне на ваш пут. То не значи да неће бити изазовних времена, али то значи да никада нећете остати без решења.

Јарац

Иако је њихов знак окарактерисан као вођа у Зодијаку и први се суочавају с препрекама и тешкоћама, а затим их уклањају за друге, схватиће да су увек у могућности да то ураде с релативном лакоћом. Све док су ментално и емоционално укључени у све што раде, имаћете довољно среће да дођу до свог циља.

Водолија

Водолије су заслужили велики, топли загрљај – јер суочимо се с чињеницом, извукли су краћи штапић када је реч о срећи. Док живот никада није био фер према њима, они су увек успевали да задрже главу изнад воде, чак и кад им се чинило да би могли да се утопе од све те несреће која им пристиже на пут.

Риба

Срећна планета Јупитер је једном владао вашим знаком. Иако је Нептун, планета инспирације и психичке способности актуелни владар Риба, планета Јупитер, као дуго изгубљени отац и даље има утицај над вама. То значи да нисте само срећни, већ имате и две планете које воде ваш живот према срећи, преноси Атма.

БОНУС ВИДЕО: