Певачица се прославила у емисији "Звезде Гранда", а надимак Ципка су је довео до звезда. Осим што се удала у тајности, решила је да овај псеудоним више не користи на сцени. 

Александра није желела да штеди колеге у последњем интервјуу. Како каже, Многи су је разочарали јер се на телеивзији представљају као "слаткице", а у стварном животу су "опајдаре".

- Научила сам, али ми је у почетку било јако чудно кад читам да неко ко ме не познаје пише о мени неке ружне речи да тако кажем. Али добро, навикла сам се и ја сам имала предрасуде о много колегиница као неки просечан гледалац док сам само гледала оно на телевизији. Имала сам скроз дугачије мишљење док нисам упознала те особе, тако да је мени легитимно - рекла је певачица.

Такође је истакла да на друштвеним мрежама свако треба да гледа своја посла, а не да се бави туђим животима: 

- Ја сам као и народ мислила да су то неки ванземаљци, али то су сасвим обични, нормални људи, као и сви. Ми смо сви људи, само се неко бави једним занимањем, неко другим, неко јавним послом где је све пропраћеније. Ко год да избаци неку песму, свако је компетентан да прокоментарише да ли неко зна да пева или не зна, да ли ваља, сви се разумеју у све, али свако треба да гледа своја посла - додала је Ципка.

БОНУС ВИДЕО: