Ова се година полако, али сигурно приближава крају, а за неке ће знаке хороскопа ће овај крај, заправо значити почетак. Ова 4 знака ће се опоравити од неких старих повреда, па ће у 2024. ући пуни елена и спремни за нове изазове.

Некима је 2023. била веома успешна и продуктивна, док су други били присиљени да се баве неким ранама које вуку још из прошлости. Управо су то хороскопски знаци који ће крај ове 2023. искористити да преокрену ствари у своју корист и зацеле своја сломљена срца!

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Особе рођене у овом земљаном знаку важе за издржљиве и стабилне. Како се крај године ближи, тако ће Бику ове  особине бити од велике користи јер ће га нагнати да започне нову етапу живота. Захваљујући својој снази и уземљености, Бику ће успети да се опорави од повреда и удараца које је доживео у прошлости, па ће с новом енергијом ући у једну нову, бољу причу. У сваком случају, добиће довољно подршке из околине да започне ново, боље поглавље.

Рак

Ракови су познати по способности да све што им се дешава осећају врло дубоко, као и да саосећају с људима око себе. Како се приближавамо крају године, особе рођене у овом знаку ће управо овим својим супер талентима успети да зацеле своје рањено срце. Захваљујући сатима и сатина самоанализе и храбрости да се суоче са болним догађајима из прошлости, они ће још ове године успешно испливати на површину и пронаћи дуго жељени мир.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Знак који је синоним за хармонију, Вага, одувек прижељкује добру уравнотеженост и спокојан живот. Међутим, током 2023. године јој нису баш "цветале руже", њене примарне потребе нису биле задовољене. Сада, кад се назире крај године, Вага је научила да изађе на крај с дисбалансом неких аспеката свог живота и истовремено се усредсреди на позитивна искуства и односе које има. Такав здрав став могао би да јој помогне да крене напред и направи велики корак према повратку у равнотежу.

Шкорпија

Страствена и интензивана Шкорпија ће крајем године искористити управо ову своју енергију како би покушала да смести прошлост тамо где јој је место. И већина припадника овог воденог знака ће у томе и успети. Након овог важног корака, Шкорпије се окрећу ка будућности и сву своју снагу усмеравају на  постизање "бољег сутра". Осим тога, овај знак је познат по својој способности да дубоко разуме људску психу, а ако имате једну Шкорпију у окружењу, онда знате и да је непоколебљива када нешто одлучи. Ово су све карактеристике које јој и те како иду у прилог кад буде окретала нови лист.

БОНУС ВИДЕО: