- Данашње старлете су се пре звале к*рвештије. Да ли си чула за Хашима Кучука Хокија? То је друга највећа звезда бивше Југославије. Има 11 деце, једно му се зове Тито. Он је све паре оставио на проститутке. Кад су биле турнеје, он је увек организовао у ресторану по 3, 4 проститутке, а певачи су гледали. Благајник је био Минимакс, наплаћивао је звездама... Хоки је све паре наплаћивао на лаке жене - рекао је Драшко Аћимовић на самом почетку.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Ново јутро

 

- Сећам се деведесетих година, један момак је са Ћентом држао дискотеку. Ту су гостовале све звезде, осим Арканове жене, јер је била Арканова жена. 90% су биле љубавнице тог Ћентиног друга, био је полицијац, многим певачицама је плаћао прве албуме, неке су постале велике звезде, неке су удате за познате личности. Водитељке су увек биле циљана група политичара. Знам три бивша председника који су оженили водитељке. Највећи председник деведесетих имао је пријатељицу, водитељку РТС-а, то је јавна тајна била. Некад и немају с*кс са њима, али воде те лепотице. Битно је да буду виђени - рекао је Браца Здравковић.

Фото: АТА имагес

 

- Сузана Манчић ми је причала, да су људи њој плаћали да само иде на вечеру са њима - додао је Аћимовић.

- Зато ја никад нисам прихватала никакве вечере! Ја имам госте који долазе по 15, 20 година у клуб, никада нисам кафу попила са њима, никада нисам прихватала! Имала сам понуда фанова, па чак и дан-данас, иако сам жена у годинама. Питају ме колико кошта ручак са мном. Да бих ја са неким изашла на ручак, мораш да ме шармираш! - истакла је Бранка.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".