Спремите се на драматичне промене - 8. новембра почеће помрачење Месеца у знаку Бика, које не само да ће нагласити коридор помрачења, већ ће буквално преокренути животе многих хороскопских знакова. Помрачење ће достићи врхунац до два сата поподне, али ћемо последице осећати током целе недеље. Како је најбоље да поведете овај дан и како да изађете из коридора помрачења неозлеђени?

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Овнови у овом периоду највише треба да воде рачуна о себи, туга и нерасположење су наглашени. Срећом, ова осећање неће дуго трајати. Сада је најнеповољнији тренутак за било какве трансакцје са некретнинама, боље их одложите.

Бик

За Бика ће ово помрачење бити опасно по здравље, пратите стање и обратите се лекару. Размишљаћете о подизању кредита, али сачекајте најмање недељу дана. Врло брзо ћете променити мишљење и биће вам жао.

Близанци

Близанци треба да воде рачуна о својој уштеђевини. Сада је погрешно време за улагање, будите опрезни! Може доћи до неспоразума са пријатељима, покушајте да избегнете шкакљиве теме јер расправа може да ескалира и трајно нарушите однос.

Рак

За Ракове ово помрачење може да буде одлучујуће по питању каријере. Могућа је жесток свађа са шефом која ће се завршити раскидом радног односа. Ако немате другу опцију, ни случајно немојте да тражите повећање плате.

Лав

За Лавове, ово помрачење ће утицати на породицу. Покушајте да се уздржите од негативних коментара да не бисте изазваи сукоб.  Будите опрезни са новим људима у свом окружењу, покушавају да вам подметну ногу.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

За Девицу, ово помрачење може да буде опасно. Будите опрезни док возите и одложите све ризичне активности. Такођеи ризичне финансијске трансакције изегавајте, нећете потрошити само своје паре већ и од драгих људи.

Вага

Помрачење ће на површину извући најболнија сећања и велику тугу, морате да се борите да вас ове лоше емоције не преплаве. Партнер је забринут за сопствено здравље и од вас очекују подршку и утеху. Будите на висини задатка.

Шкорпија

Шкорпије у овом периоду могу да се суоче са здравственим проблемима. Облачите се топло, идите у кревет на време и мање се стресирајте. Током помрачења, особе које вас неволе ће радити на томе да вас деградирају, отворите широм очи и уши.

Стрелац

Оно на шта заиста вреди да трошите енергију тренутно јесте неки креативан посао. Као из рукава ћете сипати нове и занимљиве идеје. Све записујете на папир, од ових идеја ћете профитирати у будућности!

Јарац

Јарчеви могу да имају неспоразуме са мајком или старијим чланом породице. Промене на послу су могуће, највероватније ће бити набоље, чак и ако тако неће деловати испрва. Немојте да купујете некретнине или реновирате стан, доћи ће финансијски повољнији тренутак.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолија у време помрачења ће се осећати немоћно, а ово ће трајати у наредних неколико дана. Поведите рачуна о здрављу и имунитету, узимајте суплементе. Ако вам се укаже прилика за пут, обавезно прихватите.

Рибе

Рибама је новац у фокусу. Бићете принуђени да ревидирате финансије и размислите колико рационално трошите. Неке Рибе ће у овом периоду добити наследство. Профит може да дође од партнера, на пример, увећаће му се плата или ће наћи боље плаћен посао.

БОНУС ВИДЕО: