Како јавља наш репортер, улица Улици Љутице Богдана 2 је затворена, а на терену је велики број полицајаца.

- Драма на Аутокоманди, на терену велики број полицијских патрола. Наводно неко покушава да се убије, постоји могућност и да има таоца. Све информације су незваничне - наводи се на објави Инстаграм странице 192.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг.

Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/c/sport/kosarka/1293985/novi-trener-crvene-zvezde-janis-sferopulos-mozda-glasine-nagadjanja-kosarkaski-transferi-crvena-zvezda-najnovije-vesti-aba-liga-evroliga?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/c/sport/kosarka/1293985/novi-trener-crvene-zvezde-janis-sferopulos-mozda-glasine-nagadjanja-kosarkaski-transferi-crvena-zvezda-najnovije-vesti-aba-liga-evroliga?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" ЗАМЕНА="" ЈЕ="" СПРЕМНА:="" Црвена="" звезда="" одредила="" ко="" ће="" да="" наследи="" Душка="" Ивановића?"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".