Бојан Томовић, певач из Црне Горе, после вишегодишње паузе вратио се из медијске илегале и припрема повратак на сцену на велика врата, а сада су испливале тврдње да је срећно заљубљен.

Наиме, контроверзни певач наводно је у емотивној вези са 14 година млађом манекенком из свог спота.

Томовићев приватни живот последњих дана привлачи велику пажњу јавности, те је вест о новинама у његовом љубавном животу, као и наводној просидби младе девојке, све шокирала.

Бојан се наводно, како тврде домаћи медији, на снимању спота за нову песму, на први поглед заљубио у манекенку и запросио је, иако је тврдио да се након развода никада више неће женити.

Како медији пишу, Бојан се толико заљубио да је спреман да се због љубави одсели из Црне Горе и пресели су у Нови Сад, где иначе живи његова нова изабраница.

Foto: Printscreen/YouTube/Hype tv

 

 

Певач се до сада није оглашавао на ову тему.

Подсетимо, Бојан Томовић се дуго бори са биполарним поремећајем, а о томе се не либи да јавно говори.

Певач је последњих дана дошао у центар пажње након што је хоспитализован због погоршања здравственог стања. Наиме, Томовићу се, како је рекао, вратила "депресивна фаза", те је морао да потражи стручну помоћ на приватној клиници, у којој је подвргнут лечењу струјом.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

 

- Осећам се одвратно, јер сам се вратио међу непрегледане националисте и лажне моралисте. Вратио сам се тамо где сам се и разболео, а кажу да не можеш оздравити у средини у којој си се разболео, тако да ћу се вероватно одселити на Исланд. Кажу да су тамо људи много срећнији. Доста ми је је***ог и лицемерног Балкана, јер с обзиром како живимо и где живимо, није ни чудо што се људи пропију или психички оболе. Од тих непрегледаних, ми ненормални не можемо доћи на ред. Нажалост, мислим да су песимисти реалисти, а да су оптимисти у великој заблуди, тако да, одох ја на Исланд - рекао је Бојан за "Информер".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: