Певачица је славу стекла појављивањем у "Звездама Гранда". Врло брзо је постала омиљено лице, а сада је открила да ли јој то ласка: 

-Нисам такав тип и то никада нисам радила. Буквално сам таква каква сам и што кажу жена из народа. Не могу да кажем девојка из комшилука јер више нисам девојка! (смех) Не знам ја да се фолирам иако ми некада дође- рекла је Гербец.

Јелена Гербец није неко ко има лоша искуства са колегама, али једну непријатну ситуацију са Аном Бекутом не може да заборави: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand Magazin TV Grand

 

-Нисам стварно имала непријатна искуства. Али скоро ми се десило, код Брене смо били на слави и Ана Бекута је била ту, а ја сам поред ње прошла онако, некако стидљиво. Била сам у фазону баш ће она мене да препозна и она мени каже „Гербец, нећеш да се јавиш?“ и онда ми је било баш онако непријатно. Била је таква ситуација, нисам желела жену да прекидам током разговора- објаснила је Јелена, а потом додала:

-Та ситуација ми је баш остала у сећању и баш ми је некако било криво!

После развода Јелена се сјајно снашла у даљим животним плановима: 

-Гледам своја посла и од понедељка до петка сам мама, а викендом жена која ради. То је све оно што сам замишљала. Остварила сам све што сам желела. Баш сам рекла мами да живим свој сан- поручила је за осмехом.

(Гранд Магазин)

БОНУС ВИДЕО: