Коридор помрачења, временско раздобље у ком се одигравају и помрачење Сунца и помрачење Месеца, немирно време карме и турбуленција, наставља да добија замах.

Дешавају се драматичне промене у судбини сваке особе и кулминираће у финансијском смислу током помрачења Месеца у Бику, 28. октобра.

Током помрачења, Венера ће бити у знаку Девице, који је одговоран за посао, па у многим радним тимовима дешава се да неко може одлучити да да отказ или започне нови пројекат.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово време доноси и важне одлуке у вези са некретнинама. У сваком случају, ситуације које су замршене већ годинама у овом периоду могу добити разрешење.

Што се тиче каријере, у време помрачења, Плутон ће бити у знаку Јарца, који је одговоран за ранг и положаје. Представници земаљских знакова (Девица, Бик и Јарац) имају све шансе да добију изненадно унапређење.

За ових 5 знакова следе највеће пословне и новчане промене:

ОВАН

Помрачење ће се десити у вашем финансијском сектору, што значи да можете изненада добити велику суму новца или уплату, или ћете моћи да отплатите кредит, хипотеку и решите важне дужничке обавезе. Битно питање ће се такође решити у спору са партнером око питања ваших финансија, највероватније ће вам бити враћен неки дуг. Што се тиче ваше каријере, ваш менаџер вас може унапредити у тиму до лидерске позиције. Међутим, моћи ћете у потпуности да почнете да уживате у овој титули тек на пролеће 2024. године.

ЛАВ

Помрачење се дешава на највишој тачки ваше наталне карте, па може изненада донети нови статус, титулу или позицију. Ако сте у новембру 2021. почели да развијате неки пројекат, сада ћете добити важне и очигледне резултате, који ће се на крају одразити на ваше финансије. Осим тога, неку врсту титуле можете добити захваљујући међународном пројекту или покровитељству особе са којом сте у љубавној вези. Генерално, захваљујући овом помрачењу, ваш лични живот се може побољшати, јер ће Јупитер донети успешног партнера у ваш живот.

 

ДЕВИЦА

У тренутку помрачења, Венера ће бити у вашем знаку, што значи да можете буквално да "одскочите" много више него што сте мислили да ћете имати прилику. Очекује вас велика срећа, а може бити повезана са побољшањем вашег финансијског живота због повећања плата. Помрачење ће утицати на ваш поглед на свет, учење, а образовање може повећати ваш новчани ток, па слободно повећајте трошкове својих услуга. Ако планирате да комуницирате и радите са међународном компанијом, онда ће вам то донети велики успех.

ВАГА

Помрачење се дешава у вашем сектору великих финансијских улагања и новца вашег партнера, па ћете се бавити инвестицијама, кредитима, евентуално подизањем хипотеке или добијањем наследства. Што се тиче ваше каријере, Месец ће потенцијално утицати на то да промените пут каријере. На пример, лична криза ће вас приморати да преиспитате сврху и сврху свог живота.

ШКОРПИЈА

Помрачење се дешава у вашем сектору веза, што значи да сте пред важном финансијском одлуком са својим партнером. Свака ситуација ће вам на крају бити од користи, јер ћете у пролеће 2024. године доживети феноменалан успех на послу.

БОНУС ВИДЕО: