Жарка Куљиш, бака Еле Дворник стала на унукину страну после тужбе Чарлса Пирса због тужбе коју је подигао. Пар је у заједничкојј кући на Балама која са двориштем има 675 квадрата живео до 2021. године.  

Лепа инфлуенсерка Ела је у августу открила да се она и Чарлс разводе, а месец дана раније је у катастру забележено да је Чарлс њу тужио због удела у кући у Балама, којој је она једини власник.

- Забележује се спор ради утврђења и поделе брачне имовине - кратко стоји у забележници.

Жарка Куљиш, мајка Данијеле Дворник и Еллина бака, огласила се о случају у коментарима на Фејсбук профилу једног портала.

- Требају три мацана да га отерају из куће па нека живи о свом трошку и нека сам плати адвоката и судског тумача па нека на суду доказује колико је шта његово. Све ове године живи од њеног новца, ауто који је изабрао она му плаћа лизинг - написала је у одговору на један коментар.

- Није ни цента зарадио, живео је од њене лове. Кућа је њена, она је отплаћује. Још би он и да му алиментацију плаћа - поручила је Жарка.

- Ако је неко мислио да је он предузетник, тачно је, добро се удао и сад би отпремнину - написала је и додала како Чарлс "живи у Хрватској 10 година, а не зна ни једну реч".

(24 сата.хр) 

БОНУС ВИДЕО: 

https://video.novosti.rs/magazin/video/9038-ti-mi-trebas-ana-bekuta-svojom-pojavom-ostavila-sve-bez-teksta#brid_cp_my-player