Певачица је рођена у великој породици, али сиромашној. Због недостатка средстава, њени родитељи Алија и Зоја донели су једну болну одлуку. Када је имала пет година, решили су да је дају на усвајанје. 

- Моја мама је родила десетеро деце и четворо побацила - рекла је певачица једном приликом.

Мину је усвојила и васпитала Дуда Ивановић, иначе тетка познатог репера Ивана Ивановића Ђуса, са којим је Мина боравила у ријалитију "Фарма 2", а касније и снимила дуетску песму.

Иако је из муслиманске породице, Мина се изјашњава као православка: 

- Свако ко ме мало боље познаје зна да сам веома окренута цркви и да ми је вера у Бога помогла у свим тешким ситуацијама. Постоје различите вере, али Бог је један и он нас никада неће напустити, већ ће нас извести на прави пут - истакла је својевремено Костићева.

 

 

Певачица је својевремено открила да се у њеном дому поштују три религије:

- Волим да се нашалим да је у нашој кући велика слога, иако под истим кровом живе људи који поштују различите религије. Ја сам хришћанка, брат муслиман, а снаја будисткиња. Она устаје у пет ујутру и некада се два сата моли Буди, мени је то прелепо. Сваки дан се молимо сво троје - признала је својевремено Мина Костић. 

Медији су писали о правом имену познате певачице:  

У личној карти познате певачице Мине Костић пише да се зове Јасмина Костић и да је рођена 5. маја 1975. године.

Наравно, ту није крај приче, јер жена уз чије хитове уживате годинама се некада звала Минира Јашари. Уз ову информацију често се помињало и ромско порекло Костићеве.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: