Певачица са најдужим ногама на нашој естради је Снежана Бабић. Певачица је висока 1.81м, а њене ноге су невероватних 1.33 центиметра, па је она понела титулу "краљице најдужих ногу" коју нико годинама није скинуо са трона.

Фото: АТА имагес

 

 

Лепа Брена је одмах иза Снеки ако говоримо о овом атрибуту. Најпознатија певачица бивше Југе, која је целу нацију освојима чим се појавила на сцени висока је 1.78м. Њене ноге су увек привлачиле мушке погледе, а више је и него очигледно да је и данас у одличној форми коју одржава тренинзима и исхраном.

Фото: Никола Обућина/В. Данилов

 

Рада Манојловић важи за певачицу, можда не са најдужим, али засигурно са најлепшим ногама. За њеним згодним и дугим ногама многи уздишу, а оне су постале и њен заштитни знак.

Фото: АТА имагес

 

 

Катарина Грујић одувек је пленила својим изгледом, а њене ноге увек су биле у центру пажње. Каћа је висока 1.82 метара, а често смо на наступима могли да видимо да су у првом плану њене дуге ноге.

 

 

Згодне ноге Милице Павловић увек су у центру пажње, а своје атрибуте воли да истиче како на сликама тако и на наступима.

 

 

 

БОНУС ВИДЕО: