Тако је већ 30 посто распродато арене, што већ иде у прилог њиховој популарности који уживају годинама уназда.

-Заиста смо задовољни како иде продаја карата. Имамо добру интеракцију са публиком, па нам редовно шаљу поруке да са нестрпљењем ишчекују концерт. То нам даје ветар у леђа да увек будемо бољи, а приредићемо публици наступ за памћење. С обзиром на то да идемо пуног срца у овај пројекат и да ћемо пружити вече пуно емоција, једва чекујемо 8. март – каже Бојан Васковић.

Бенд је почео са представљањем новог албума, а песма "Лавови" објављена је пре неколико дана. Публика је одушевљена, те се испод нумере на "Yоутубе" могу прочитати неки од коментара: "Момци немају грешку када су песме у питању,браво ! Једва чекамо Арену", "Леxингтони не греше песму, све једна лепша од друге, свака част момци", "Бокијев глас је као топла карамела.Одмах се лепи за срце и душу!Дивна топла добро зачињена балада у низу.Момци ви сте мени љубав:одувек-заувек!Живи и здрави били,желим вам музичку вечност!", гласе неки коментари.

Иначе, “Леxингтон” је 2020. године одржао концерт о којем се и данас прича.

Тачно четири године касније, добро познат састав се враћа на грандиозну бину, где ће извести песме са новог албума “Лавови”, али и добро познате старе хитове, међу којима су: “Добро да није веће зло”, “Донеси”, “Потражи ме”, “Пијане усне”, “Како је тако је”, “Дођи ове ноћи”, “Цвијеће”, “Босанка”, “Мирис кармина”, “Љетне кише”, “Дугујем ти себе”, “Венама”, “Нема шансе”, “Пришла”, “Увриједи ме”, “У срце ударај” као и многи други.

Карте за овај спектакл су већ у претпродаји на благајнама Штарк арене, а могу се купити и путем онлине апликације ЕФинитy и сајта ЕФинитy.рс. као и Тицкетс.рс по ценама: Партер 1.600 динара, Фан пит 2.200 динара, Барски сто (5-6места) 3.500 динара по карти, Ниво 200 боља категоризација 2.700 динара, Ниво 200 2.400 динара, Ниво 400 боља категоризација 1.800 динара, Ниво 400 1.500 динара.

Подсетимо, “Леxингтон” је основана 2004. године, од тада до данас одржали су преко 2.000 наступа и концерта. Иза њих су многобројни фестивали. Добитници су најпрестжнијих регионалних награда у свету музике.

Први албум под називом "Како је тако је" објављују 2010. године, а до данас су снимили преко 70 песама.

Први велики самостални концерт, оджали су 2015. године на стадиону ФК Вождовац, који је јединствен по томе што се налази на крову тржног центра. Ово је уједно први пут на свету, да је 20.000 људи било присутно на крову.

Чувени састави чине: Бојан Васковић, Милош Вуксановић, Дарко Јовановић, Драгољуб Стевић, Дејан Крстић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".