Овај четрнаестогодишњак иначе дечак има сметње у развоју, а на осумњиченог мушкарца пожалио се мајци два дана након свега што му се десило.

Он је, како трвди мајка, напаствован у два наврата у петак и суботу прошле седмице, а полицији је случај пријављен у понедељак након чега је одмах обавештено надлежно тужилаштво.

Дечак је, да подсетимо, у полицијској станици у Београду дао изјаву у којој се наводи "да је осумњичени дечака возио аутомобилом и да га је одвезао до забачене шуме где га је непримерено додиривао по интимним деловима".

- Дечак је са мајком и у среду био у локалној полицијској станици где је дао изјаву, као и његова мајка која је испричала да јој је син рекао да се у два наврата догодило напаствовање и описала све што јој је син рекао - каже извор Курира и додаје да је обављен је разговор и са оцем малолетника након чега му је одређена мера забране приласка због сумње да је био насилан према свом детету.

- Извршена је процена ризика изречене хитне мере, забрана приласка и контактирања детета и привремено удаљење из стана јер се мајка изјаснила да отац свакодневно виче на сина и присиљава га да обавља пољопривредне послове - каже наш извор.

Како је мајка јуче испричала за Курир отац дечака је након свега рекао да мајстор мора прво да заврши радове, па тек онда да га пријаве.

Осумњичени мушкарац за кога мајка тврди да је напаствовао дечака данас ће бити саслушан у надлежном Основном јавном тужилаштву.

Сумњичили мајку

Мајка оштећеног дечака иначе има још троје деце, а Центар за социјални рад који је надлежан и за њихову породицу у јуну ове године је обавестио локалну полицију да мајка одводи своја два сина у касним ноћним сатима на непозната места где се НН лица над њима секусално иживљавају. Међутим, ове оптужбе показале су се као неосноване.

- По наредби ВЈТ Ваљево извршени су телесни, хируршки, уролошки и неуропсихијатријски прегледи малолетника где нису пронађене било какве повреде које би указале да је над њима вршено било какво насиље - наводи се у извештају ВЈТ.

БОНУС ВИДЕО: