Глумица Сандра Булок фотографисана је по први пут након смрти свог дугогодишњег партнера Брајана Рендала, који је преминуо у августу.

Фото: АП

 

Ово је први пут да је Сандра виђена у јавности након Брајанове смрти након три године боловања и борбе са амиотрофичном латералном склерозом (АЛС).

 

 

Имао је 57 година, а био је модел, који је касније кренуо професионално да се бави фотографијом, док је његова љубавна прича са Сандром Булок једна од најлепших у Холивуду, премда прерано прекинута.

Сандра је усликана са ћерком Лајлом и својим телохранитељем у Лос Анђелесу овог четвртка, а мајка и ћерка су се држале за руке током шетње.

 

 

Глумица није имала осмех на лицу, већ је деловала прилично тужно, али зато се није одвојила од Лајле.

 

 

Сандра је своју ћерку љубила током шетње, а нема сумње да су јој деца највећа подршка услед великог губитка.

Како је навела његова породица у званичном саопштењу, Брајан је хтео да битку за живот задржи за себе, због чега су касније многи медији нагађали да су се он и Сандра растали јер дуго нису били виђени у јавности заједно.

Након три недеље од Брајанове смрти, Сандра није желела да се оглашава јавно, али извор близак њој је испричао да је захвална за подршку коју је добила.

— Много смо захвални лекарима који су заједно са нама пловили кроз тежак пут ове болести и медицинским сестрама које су постале наше цимерке, често жртвујуц́и своје породице да би биле са нашима — рекла је породица Брајана Рендала након његове смрти.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".