Ноле борави у Паризу пред почетак Мастерса који се одржава од понедељка, а на трибинама током рагби меча виђен је у друштву Рите Оре, познате британске певачице албанског порекла.

И док су многи снимак певачице и тенисера испратили са одобравањем, албански и косовски медији се нису превише оглашвали, па ову вест нису ни објавили. Међу малобројним медијима који су известили о сусрету на рагби мечу био је албански Sport Express.

Овај медиј са великом дозом критике гледа на потез Рите Оре и наводи:

- Рита Ора је недавно примила велику критику, јер се појавила на сцени са заставом Србије на рамену. Певачица се сама извинила чињеницом да није знала којој земљи припада застава коју јој је бацио фан на сцену. У међувремену, пре неког времена, на концерту албанске певачице, приказане су слике неких познатих личности, а Рита Ора је опонашала своје мишљење о њима. Када се појавио Новак Ђоковић, њена реакција је била јасна - није јој се свидело оно што је видела и затражила је промену слике.

- Међутим, данас су је камере снимиле како седи поред српског тенисера. Двоје су гледали финале у рагбију један поред другог, а лице Рите Оре је било насмејано. Тренутак који се није свидео албанској јавности, поготово знајући патриотизам којим се Ора увек трудила да се представи. Можда је двоглави орао на концерту само симбол за продају - стоји у њиховом тексту.

БОНУС ВИДЕО: