Славна глумица, Џулија Робертс је јуче напунила 56. година, а на велику жалост, њен колега и бивша љубав, Метју Пери је преминуо баш на њен рођендан.

Урађен је увиђај и потврђено је да је Пери преминуо од последица срчаног удара и да није било шансе за реанимацију.

Глумац је иза сцене тихо патио, а на сцени је био веома пријатан и весео. Боравио је у центру за рехабилатацију, због зависности од алкохола и наркотика. Чак и док је био део  серије "Пријатељи",  стекао је зависност према викодину. 

Невероватан је и шокантни податак је да је био на детоксикацији чак 65 пута.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Глумац је у својој аутобиографији "Фриендс, Ловерс Анд Тхе Биг Террибле Тхинг", која ће изаћи 1.новембра, описао како је смувао Џулију: 

- Рекла је да прихвата само ако ће бити у сценама са мном. Послао сам јој три туцета ружа, и написао - једино узбудљивије од рада са тобом је то што коначно имам изговор да ти пошаљем цвеће. Одговорила је да ће онда пристати само ако успем да јој објасним квантну физику. Замислите! Дописујем се са женом због које је кармин измишљен, и још ме тера да учим - пише у Перијевој књизи.

Иако је била лепа романса, веза је трајала врло кратко: 

Фото: Профимедиа

 

 

- Забављање с Џулијом Робертс било је превише за мене. Стално сам био уверен у то да ће раскинути са мном. Зашто не би? Нисам био довољан и никад не бих могао да будем довољан. Био сам сломљен, савијен, недостојан љубави. Дакле, уместо да се суочим с неизбежном агонијом губитка ње, раскинуо сам с прекрасном и бриљантном Џулијом Робертс. Можда је мислила да се дружи с ТВ типом, а ТВ тип је сада раскидао с њом. Не могу да опишем тај израз збуњености на њеном лицу након што сам јој рекао- рекао је једном приликом Пери.

Џулија је више од двадесет година у срећном браку са Данијелом Модером, у ком је добила троје деце.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: