Недавно је приказан први трејлер филма "Недеља", који је сниман по мотивима живота музичке легенде Џеја Рамадановског, а премијера је планирана за 6. децембар, на трећу годишњицу његове смрти.

Фото: АТА имагес

 

Многе је изненадило што се породица покојног певача није појавила на поменутом догађају, а сада је његова млађа наследница Марија Рамадановски проговорила о томе да ће радо да глуми себе у наставку овог пројекта. 

- Ако дође до наставка филма, не знам која глумица би глумила мене. Мислим да га ипак неће бити, бар засад. Ако до тога и дође, ако баш буде требало, глумила бих лично ја себе. С тим се свакако сада не бих шалила јер нисам глумица - признала је Марија.

Фото: Инстаграм принтскрин/марија_рамадановски

 

Марија Рамадановски би волела да се појави у наставку филма о Џеју.

Марија је потом причала о томе колико јој недостаје отац, па је рекла да је био тип човека који се никада ни на шта није жалио.

- Он је био веома посебан човек, драго ми је што је снимљен филм о њему. Надам се да ће цела породица бити задовољна, као и он, који нас гледа с неба. Нисам много испитивала о татином животу. Знам да је имао тешко детињство, да је био у дому, да је упознао Марину тако што је отишао да јој прода јакну, да није желео да се бави певањем. Све је то негде било предодређено, да живи таквим животом, а да умре као легенда. Џеј је био велики борац, никада се није жалио. Због њега сам научила како да идем кроз живот. Увек је био радостан, никада није показивао да му је тешко, да му је лоше и да му нешто смета. Ево сад ће још мало три године откако није с нама, али ја осећам и даље као да је ту - тврди певачева наследница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".