Већ устаљена екипа „Звезда Гранда“, сјајно функционише већ дужи временски период, а сада је Мили открио кога би вратио у жири да он доноси ту одлуку.

Фото: АТА имагес

 

Продуцент каже да је право захуктавање у шоу тек креће и да је су до сада пратили почетак који је углавном мирнији од онога што следи у наставку сезоне.

- Било је мирније мало, мислим да ће сада бити интересантније јер сада ментори почињу да раде и тај период је најзанимљивији, али и овај начин одабира је био добар - каже Мили.

Иако све своје колеге подједнако поштује и не би желео да их мења, јавност је занимало кога би вратио у жири да има моћ одлуке под условом да нико од тренутних чланова не напусти шоу.

Фото: АТА имагес

 

- Јелена Карлеуша је била одлична, Зорица Брунцлик је била феноменална, Аца Лукас је сјајан за шоу, они су оставили највећи печат - искрен је Мили који каже да у окршаје увек улази из истог разлога.

- Улазио бих у окршај са сваким ко нема довољно аргумента за своју одлуку- тврди он и објашњава да не постоји један члан са којим се највише свађа.

- Мени су сви подједнаки. Мислим да је то једино што је нормално да ми будемо хомогени у свим различитостима - закључио је Мили.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".