Лука Црепуљаревић, младић из села Семегњево у близини Златибора подигао је Србију на ноге када је објавио своју животну причу и открио да се вратио на дедовину где се бави сточарством и где планира своју будућност. 

Наиме, Лука је као дечак остао без оца, а са мајком и сестром је живео на Златибору. Међутим, одлучио је да се врати на родно имање његове породице и тамо настави свој живот. Ипак, он није класичан горштак, те је наставио да живи "као сав нормалан млади свет". Образовање није занемарио, а недавно је и завршио Вишу пословну школу и истиче да то што живи на планини не значи да је пећински човек. 

хипокампелефентокамела

- Имам све друштевне мреже, проводим време са друговима, дружимо се и посећујемо. То што живим у селу и бавим се пољопривредом никако не значи да сам пећински човек. Путеви су асфалтирани и чак по великом снегу и минусу потпуно проходни. За пола сата сам у центру Златибора - рекао је Лука прошле године.

За разлику од многих његових вршњака, Лука се поноси тиме што је сељак. 

- Нажалост, има људи који се стиде да буду сељаци, а ја се поносим. Ујутру пораним да би научио лекције које треба, а у току дана одем и радим. Има много богатијих домаћинства од мог, али ја сам тако патриотски настројен, то је вековно огњиште, ја поносан на њега. Поносан сам кад ми дође мајка, сестра, тетка... што има ко да им отвори врата од куће - рекао је он једном приликом за медије. 

У међувремену, он је добијао све више позива од медија, те је стекао велику популарност и на друштвеним мрежама, а само на Инстаграму га прати скоро 40.000 људи. 

Ова прича одјекнула је и међу познатима, а како је Лука признао, Никола Роквић му је и финансијски помогао. 

- Никола ми је писао и финансијски ми помогао. Морам то да истакнем и да му се захвалим, иако ја никада нисам тражио финансијску помоћ, нити ми је то циљ, он је инсистирао – рекао је Лука једном приликом.

Драгани Мићаловић се жеља и испунила, те је имала прилику да упозна Луку који ју је угостио на свом имању. Глумица је поделила неколико бајковитих призора златиборских пашњака. 

- Данашњи дан. Срце хоће да искочи из груди. Устајање у 5:30 и одлазак до манастира Куменица, литургија, разговор и познанство са дивним људима. Повратак на Златибор, одлазак у дивно село Семегњево и познанство које вреди читаво богатство. Захвална сам Богу - написала је Драгана, а на следећој објави се захвалила Луки "јер враћа веру у добро". 

Лука је потом објавио и њихову заједничку фотографију на којој су загрљени и написао: 

- Пуно срце када знам кога сам имао прилику да угостим у свој породични дом у Семегњеву. 

- Хвала драги Лука што сте нас примили и угостили! У мом животу овај дан обележен је новим пријатељством - захвалила се Драгана. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".