У недељу су се вратили из Америке, а већ се пакују за нову дестинацију на којој ће провести месец дана. Брена је сада први пут причала о томе да ли и даље живи у Србији, шта јој највише недостаје када није у Београду и да ли размишља о повлачењу са сцене.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


- Најбоље би било објашњење да живим са коферима, стално их препакујем. Заиста пуно путујем, а најчешће дестинације су ми Монте Карло и Мајами. Али заиста волим да дођем у Београд и недостаје ми, морам да дођем да видим децу, пријатеље, да видим унука... да се вратим неким коренима и да опет направим план за то где ћемо даље и шта ћемо даље - открила је Брена, па изјавила да децу више не контролише и да је с њима најчешће у контакту путем телефона.

- Оно што је требало да се контролише контролисало се до њиховог одрастања. Сматрала сам увек да је дете као једна млада биљка, као неко дрво које посадите, па причврстите оним дрвцима и привежете гумама, али гумама које не затежу... Оног тренутка када деца постану стабилна, само се чујете телефоном с децом... Али редовно их зовемо и то нам је постао сасвим нормалан однос. Оног тренутка када ваше дете рашири крила и када жели да полети из свог гнезда, то значи да сте успели као родитељ, да му дате све и да он сада може сам - објаснила је певачица у емисији "Гранд Магазин".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Брена је неко време провела у Америци, где најчешће и одлази, али где год да борави осећа се добро.

- Где год одем, ја сам опуштена и ресетована. Да бисте то били, морате бити ментално јаки и здрави у глави. Ја се свугде добро осећам, али признајем да ми фали и публика и песма, али да ми је овај одмор од годину и по дана послужио као једно добро ресетовање да посложим коцкице мозаика на један други начин. Да није било ове короне, не верујем да бих стигла да се проверим здравствено, овако детаљно као сада, и да се припремим за нове пролећне подухвате. Осећате се срећни без обзира где се налазите - изјавила је певачица, која је пре неколико дана усликана на београдском аеродрому "Никола Тесла".
Музичка звезда се осврнула и на губитак бројних колега и пријатеља који су нас напустили током пандемије корона вируса, али и послала важну поруку свима.

- Јако је тешко када вам одлазе ваши пријатељи, сарадници, људи које сте изузетно ценили, волели, поштовали... Нећу да их набрајам сада, заиста је специфичан моменат... Али живот је чудо. Мора да се живи здраво, и ментално и физички. Мада мислим да, ако нам мађионичар одреди време и судбински колико ћете живети и колико ћете радити, на то не можемо да утичемо. Али можемо док живимо да живимо добро и квалитетно и да својој деци и свима око нас чинимо само добро - рекла је Брена.

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

О томе да ли размишља о повлачењу са музичке сцене и престанку бављења оним у чему је уживала цео живот, Брена је била искрена.


- За сада не. Али морам да признам да први пут уживам у том неком одмарању. Проблем је што сам ја особа која је навикла да ради нешто. Можда то неће бити напорни концерти, али ја ћу се увек бавити нечим, зато што мој мозак не може да не функционише и не може да не ради. Сигурно ће доћи време када ћу се много више бавити собом, децом и унучићима. Нека буде све у своје време и све по реду, и ја ћу бити срећна и задвољна. Оно што сам желела да урадим у животу, то сам и урадила. Постоји још неколико ствари које представљају моје жеље, али на неке ствари заиста не могу да утичем, а то је да видим своју децу срећну и, једноставно, да видим овај народ срећан. Ето, то је оно што бих волела - закључила је Лепа Брена у телефонском укључењу у горепоменуту емисију.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".