- Јутрос око четири сата дечко је чуо неко лупкање и ломљење у дворишту и када је изашао видео је како пас (луталица коју смо виђали већ неколико дана у крају) истрчава из дворишта. Приметио је штету на аутомобилу - написала је једна девојка у групи "Студенти београдских универзитета - СБУ".

Она даље наводи да су на аутомобилу јасно видљиви угризи и шапе.

Према фотографијама објављеним у тој групи, види се да је лимарија аутомобил око точка скроз изгризена.

- Претпостављамо да се мачка завукла испод и да је он "кидисао" (пуно је двориште мачака). Од јутрос су нас прошетали преко МУП-а на Вождовцу, криминалистике, до комуналаца, саобраћајне полиције, па опет МУП и на крају су послали патролу да саставе извештај - истакла је је ова девојка.

Патрола је каже, саставила извештај, али додаје да ништа није сликано.

Фoто: Фејсбук принтскрин

 

- Даље су нам рекли да само наш адвокат може у понедељак да подигне извештај ако хоћемо да тужимо Град Београд због паса луталица и штете. Пошто је данас недеља, осигурање нисмо добили јер не раде, као и комуналну зоохигијену - написала је она и затражила помоћ осталих у групи, јер ни она, ни дечко на знају шта да раде поводом овог несвакидашњег случаја.

Додала је да ауто није осигуран, као и да је двориште заједничко и да је капија сломљена и стално отворена.

Фото: Јутјуб принтскрин/Did You Know ?

 

Неки су је саветовали да тужи град, док је било и оних који сматрају да је то губљење времена јер штета на аутомобилу није већа од 50 евра. Међутим, ако треба цео тај бочни део да се мења, штета ће бити много већа.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)