Репер је открио како су се упознали и када је љубав међу њима планула.

- Тијана ми се допадала и пре него што смо се упознали. Пустио сам јој поруку преко Инстаграма. Почели смо да се дописујемо и у једном тренутку смо схватили да морамо да се видимо. У вези смо месец дана - открио је Вук, па прокоментарисао наступ Тијанине пријатељице Слађе Алегро на коме уживали заједно:

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ иамвукмоб'с профиле пицтуре иамвукмоб

 

- Били смо заједно на наступу Слађе Алегро, али лоше сам се провео. Не због Слађе, већ је озвучење било јако лоше. Оштетило ми је десно уво, не чујем добро већ три, четири дана.

На питање како његова нова девојка прихвата чињеницу да репер има дете, Вук је одговорио:

- Нема шта Тијана да прихвати или не прихвати моју ћерку. Моје дете је моја ствар, још увек се нису упознале. Мислим да је глупо причати о томе. То су две различите ствари у мом животу, рано је причати о томе. Дете нећу да упознајем ни са ким до оног тренутка док не почнем да живим са девојком.

Својевремо су појединци тврдили да се Вук Моб при избору партнерки консултује са мајком Неном, а репер је ове наводе оштро негирао.

Фото: АТА имагес

 

- Моја мајка је упознала Тијану, али она се ништа не пита. Нема шта она да каже, нема ту неке претеране математике. На моје одлуке не може нико да утиче, ни мајка нити отац да ми је жив. Само ја одлучујем о мом животу - закључио је власник многобројних музичких хитова, па нам открио као се слаже са блиским пријатељима нове девојке:

- Са њеним пријатељима сам на ћао, ћао. Све иде постепено, не журимо ни са чим.

Недавно се појавила вест да Вук планира да се повуче са музичке сцене, а он је обајснио о чему је реч.

- Не одустајем, али сам рекао да не могу са четрдесет година да скакућем по бини и глумим репера као поједини. Не могу себе да замислим да са четрдесет скакућем испред деце, то ми је ненормално. Имам и дете, желим да са њом проводим више времена. У музици ћу бити још неколико година, а након тога ћу избацивати песме, али не верујем да ћу толико наступати. Моја музика ће се мењати. Радићу мало квалитетнију и озбиљнију музику.

Фото: АТА имагес

 

Бивша девојка Вука, недавно је прокоментарисала то што репер сада ужива у љубави са Тијаном, али музичар тврди да не зна ништа о томе.

- Нисам видео да је коменарисала моју везу са Тијаном. Ако јој смета моја веза, па Боже мој. Не знам шта бих рекао на то. Нормално је да наставим са својим животом као што ће и она да настави, помирио сам се са тим одавно. Не могу да се кријем испод камена да сам са неким. То је живот, нормална ствар. Она ће сутра исто наћи партнера и мени је то у реду - закључио је Вук и открио како реагује на негативне коментаре:

- Керови лају, каравани пролазе. Кога брига шта ће да кажу тамо неке искомплексиране бабетине или исфрустрирани људи да кометаришу? У стварном животу ми још нико ништа лоше није рекао.

Курир.рс/Информер

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".