Позната чилеанска тиктокерка и инфлуенсерка Сабрина Дуран (24), познатија под именом "Нарко краљица", свирепо је убијена усред бела дана на путу до салона за нокте, када ју је на улици пресрео маскирани убица.

Наиме, на путу до козметичког салона где редовно сређује своје нокте, непознато лице са маском на лицу пресрео је тиктокерку и у њу испалио осам фаталних хитаца, а снимак убиства шири се по друштвеним мрежама.

 

 

Након што је убијена, Сабринин аутомобил је затим украден од стране нападача, а касније и запаљен. Још увек није јасно ко је одговоран за њену смрт, која се догодила у девет часова изјутра. Иначе, полиција је њен атентат назвала "кукавичким" и истражује да ли је њена смрт повезана са њеним претходним криминалним активностима.

Foto: Printscreen / X / kaotic.chile

 

Подсећања ради, Сабрина Дуран стекла је значајан број пратилаца на друштвеној мрежи ТикТок захваљујући својим клиповима везане за негу и лепоту, међутим, имала је још опасније следбенике у чилеанском подземном свету криминала.

Наиме, Дуранова, која је водила банду заједно са својом браћом као извршитељима, стекла је препознавање због крађе аутомобила и укључености у трговину дрогом. 2012 године, тиктокерка је ухапшена и осуђена на три године затвора због трговине дрогом, али је служила крај казне на условном отпусту.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".