Александра Младеновић претрпела је драму протекле недеље када је објавила да је њен сада већ бивши дечко Стефан Чечар претио да ће да се убије и да ју је покрао. Он је добио забрану приласка и налог да хитно напусти Србију.

Певачица се због свега лоше осећа, о чему је по први пут причала јавно.

фото: Принтскрин/Јутјуб/амиџ шоу

 

- Јој, све сте прочитали, али жао ми је што се све тако десило. Мало је тешка тема, и кад си ме позвао у емисију, ја сам ти рекла да мени ови скандали заиста не требају, и да ја желим да градим каријеру захваљујући песмама. Био је предиван према мени у почетку, немам да кажем ни једну лошу реч за њега, какав је био на почетку односа. То се тако напрасно десило. Само је у једном тренутку пребацио и показао своје право лице. Апелујем јавно свим девојкама да обрате пажњу. Такође, морам демантовати да смо се упознали путем друштвених мрежа, то није истина. То није ни важно, важно је само да девојке отворе очи приликом упознавања, свако може да се фолира неко време. Треба времена да ми се све слегне, ја не желим да причам више о томе, још увек нисам добро - рекла је Младеновићка у емисији Амиџи шоу, па се осврнула на почетак односа:

- Мисим да би свака девојка пала на његове речи и шарм. То може да се деси свима. Захвалила бих се свима и новинарима и пријатељима. Имам трауму због њега. Ја после овог не желим да имам мушкарца, нити да имам везу. Треба времена да се ово све заборави. Нисам желела да се ово сазна, ја кад сам њега оставила, он је јавно окачио наше слике и таговао новинаре. Ја њему стварно желим све најбоље. Хвала Богу да је све уреду. Ја се цео живот заљубљујем у погрешне момке. Причао је неке ствари због којих сам се уплашила и морала сам да све пријавим полицију- рекла је Александра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".