Александра Пријовић, након три солистичка концерта у Београду, наставља да жари и пали регионом.

Следећа станица на њеној турнеји "Од истока до запада" је главни град Босне и Херцеговине, где је већ одржала један од три концерта у хали Зетра.

Иако је певачица након првог концерта истакла да је презадовољна како ју је публика прихватила у Сарајеву, има и оних који нису задовољни певачициним успехом.

Огласила се и градоначелница Сарајева, Бењамина Карић, која је на свом налогу на платформи Икс (некадашњи Твитер) написала пост који је изазвао полемику.

- Као градоначелница Сарајева немам овлашћења да забраним или одобрим одржавање концерата и наступа у граду, али зато ви, моји суграђани, имате право да одлучите да ли ћете ићи или не! Свако има право избора - написала је градоначелница.

У овом ставу прва жена Сарајева није усамљена, па су је многи подржали и истакли како српској певачици није место у Зетри, а било је и оних који су истакли да и не знају ко је она.

Насупрот њима, певачица је пресрећна због свог успеха и једва чека наставак турнеје - најпре у Нишу, а затим и у Загребу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Могу само да кажем да и даље не могу да верујем да се ово дешава. Не постоје речи којима бих могла да опишем овај осећај. Хвала свима који су купили карте и били или ће бити на мом концерту - истакла је након концерта у Сарајеву за Курир Пријовићка.

Иначе, пред сам почетак првог Александриног концерта у сарајевској Зетри дошло је до "скандала", који је бацио сенку на читав догађај, а све због њене колегинице Светлане Цеце Ражнатовић.

Цеца се ни крива ни дужна нашла на удару босанских медија, и то само због тога што се на видео-биму у Зетри рекламирао њен концерт 23. децембра у Источном Сарајеву. Локални медији су истакли да се Цецин лик "указао" у хали и да је ово први пут да се у Сарајеву појавила реклама за њен концерт, назвавши је супругом "озлоглашеног Жељка Ражнатовића Аркана", што је изазвало општи хаос у граду на Башчаршији.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: