Звезда најгледанијих сапуница "Дани наших живота" и "Општа болница" напустила нас је изненада, а његов ПР Чи Муи Ло потврдио је тужне вести.

- Ова вест је невероватно шокантна и ја сам скрхан овим губитком. Он је био надарен глумац и, што је најважније, невероватан пријатељ. Моје срце је уз његове пријатеље и породицу која га је пуно волела - наводи се у саопштењу.

Тајлер Кристофер иза себе је оставио сина Грејсуна и ћерку Бохими, а имао је два брака. Пре две године се развео од репортерке Бријен Педиго, а мало је познато да је његова прва супруга била славна глумица Ева Лонгорија, с којом се разишао у време кад је почела да се емитује њена серија "Очајне домаћице", која јој је донела светску славу.

 

 

Како је једном приликом испричао, њихов однос се доста мењао док нису помислили да би требало да остаре заједно.

- Излазили смо, па смо онда били пријатељи, а потом поново излазили - рекао је Тајлер у једном интервјуу.

Одлуку да се венчају донели су прилично нагло, а судбоносно "да" су изговорили у Лас Вегасу 2002. године. 

Ускоро се, међутим, испоставило да се они не воле довољно да буду спремни за компромисе.

- Бити у браку било је теже него што смо мислили. Обоје имамо навике којим нисмо хтели да се одрекнемо - признала је Ева у једном интервјуу.

Само две године касније, Ева и Тајлер одлучили су да се разиђу, а потом годинама нису коментарисали свој развод. Ипак, глумица је касније истакла да нема ниједну ружну реч о бившем супругу.

- Он је био диван човек, али сам ја била превише млада. Нисам још увек знала ко сам и борила сам се да успем као глумица. Била сам ужасна супруга - истакла је Лонгорија.

Она је прошле године у интервјуу за Пеопле признала и да јој је љубомора одузимала превише енергије и да је некада имала осећај да ће јој се желудац преврнути.

- То је био најгори осећај. Зашто би било ко желео да се осећа тако?! - питала се глумица.

Како су писали медији, када јеТајлер Кристофер ухапшен због опијања у јавности и када је, потом, заспао под дејством алкохола на задњем седишту таксија, Ева је желела да му помогне.

- Она би Тајлеру пружила сву помоћ која му је потребна, укључујући и плаћање рехабилитације - рекао је тада за Радар Онлине извор близак Лонгорији.

Глумица је потом била у браку с кошаркашком звездом Тонијем Паркером, а од 2016. године је удата за Хосеа Бастона, с којим има сина.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: