Наиме, Звездан је био гост у емисији "Краљ Елите". Осман је са њим причао о његовој бившој девојци Анђели Ђуричић, а онда је Славнић открио да је она против њега спремила нову тужбу и да је за сведока позвала бившу девојку Моке Славнића, оперску певачицу Тамару Никезић.

- Што се тиче Анђеле морам да размислим шта ћу да кажем, да не бих био безобразан и да то не би изгледало да је нешто напумпано. Добио сам информацију да она хоће поново да ме тужи и да је тражила за сведока Мокину бившу девојку Тамару, оперску певачицу. Анђела је причала са Тамаром о томе, мени је мало нејасно како може неког таквог да позове као сведока, за шта? Чудно ми је јер је то Зоранова бивша девојка, та жена је одлазила код моје мајке у дом, носила јој је храну, била је уз њу и понашала се јако пријатељски и испоштовала је баш. Сад скоро сам сазнао да је од ње тражено да она лаже на суду - говорио је Звездан.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм/ анђелаађурицицц

 

- Сазнао сам шта хоће и шта су тражили од ње, то је за мене озбиљно кривично дело. Искрено сам изненађен да ли је могуће да се иде до те мере, а не постоји ништа и разлога нема ни за шта. Са њене стране треба да буде извињење за мене за све што је урадила, а не тужба и позивање сведока да нешто смисле да би оптужница била тежа. Тамара, то је кривично дело што траже да урадиш за њих знам да си исправна и да ћеш рећи како је било и како јесте. Ја те позиван да идеш на своју част и образ, лажно сведочење је кривично дело, а она је оперска дива и уметница, не треба јој то. Да ли сам изненађен што се тиче Анђеле? Већ ми то иде у зону сумрака, то сам очекивао од Ане, то је жена са којом сам живео 10 година и могла је да има замерке, а девојка са којом сам био шест месеци, одвео сам је код мог оца у 35 квадрата. Ако нешто хоће да ме тужи, нека ме тужи да сам ово слагао, а не за нешто измишљено.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".