Ован

Нисте имали на уму да раскинете са особом с којом сте, али више нисте заинтересовани да покушавате. Оно што није до сада успело показује знакове да никада неће успети, а ви то прихватате. Покушали сте, а можда и они, и сада знате да покушај не води никуда. Желите да новембар буде без стреса јер сматрате да сте га већ имали довољно. Желите да се ослободите стреса и опустите, а током овог месеца схватате да је једина ствар која вас спречава да будете мирни особа с којом сте у вези.

Па, све то се завршава током овог месец. То значи да ћете ви, Ован, вратити ред у свој живот. Бити практичан и прагматичан можда није ваш уобичајени стил, али када се ради о томе да се осећате добро у животу, учинићете оно што морате. То имплицира да сте ви тај који овде мора да направи промене. Ваш дан за промене је 4. новембар.

Шкорпија

Оно што мучи Шкорпију овог месеца је узнемирујући осећај хитности, као да морате да учините да се нешто догоди одмах, а то се једноставно не догађа. Ово можда није повезано са љубавним животом, али ће му наштетити. То значи да вам је потребна промена управо сада, а једини начин на који осећате да можете створити нешто ново за себе је, решити се старог.

Фото: Профимедиа

 

И док о партнеру не желите да размишљате као о 'старом', почели сте да га повезујете са прошлошћу и старијим стилом живота, па ћете сада то променити и прекинути везу. Не видите будућност с њим. Једна ствар која ће се истицати током овог времена је да се више не можете носити са лажима других. Почетком месеца, 6. новембра, повећаће вам се самопоуздање. То значи да ако сте усред раскида или га тек започињете, моћи ћете то да преживите без потпуног нервног слома.

Јарац

Раскид је последња ствар коју сте хтели да учините, пре милион година када сте се нашли с особом с којом сте сада. Будући да је скоро крај године, не желите то да учините, али хоћете. И учинићете то само јер не желите ову везу да одведете у нову годину. Можете то да поднесете, а идеја о одуговлачењу само је мучење. Дуго се не слажете.

Фото: Профимедиа

 

Осећате да више нисте компатибилни у свим подручјима у којима пар треба да буде компатибилан. Сад кад је новембар и ништа се није променило, Јарац је спреман да раскине с тим и иако никога не радује, биће то добар потез. Дар говора појавиће се 10. новембра и даће вам оно што желите.

Водолија

Током студеног 2023. можете кренути у било којем смеру, што значи да бисте могли да останете с особом којој замерате где се налазите, или бисте могли да раскинете и овај месец почети свежи и чисти. Не волите промене, али још мање волите да будете несрећни, а пашће вам на памет да ће та несрећа само постати интензивнија. Иако можда не волите промене, склони сте повременим радикалним потезима и врло лако ћете одлучити да је време за раскид. Неугодно је, али знате да је то права ствар. Треба вам натраг ваш разум; једини начин да га добијете је да кажете 'Збогом.'

Будући да Водолија верује у снагу ума, време је да то примени у пракси и учини више од пуког седења и туговања док чека да све заврши. Употребите бриљантну снагу ума 13.10. и усредсредите се на позитиван и здрав исход који очекује вас и вашег ускоро бившег партнера. Није на одмет пожелети им добро. 

БОНУС ВИДЕО: