Црни Месец (или Лилит) се сматра тамном страном која је у астрологији одговорна за искушења, страхове и искривљену перцепцију света. Према Црном Месецу, у себи препознајемо оно што не желимо да прихватимо. Потискивањем Црног Месеца, човек, уместо да ради на тим лошим странама и трансформише их у своје врлине, заглављује се у разним врстама патолошких односа или негативних мисли.

Фото: Профимедиа

 

 

Бели Месец, с друге стране, осветљава најмрачније кутке наших живота. Од 15. новембра Бели Месец мења знак и прелази из Овна у Бика, где ће нам свима помоћи у питањима финансија и самопоштовања. 

Сетите се шта се догодило пре 7 година, односно 2017! У 2024. години биће слична ситуација.

У периоду од 15. новембра до 14. јуна 2024. утицај Белог Месеца биће јачи него иначе, јер ће се у децембру 2023. и априлу 2024. повезати са Јупитером, који се у астрологији сматра најљубазнијом, најјачом и најплеменитијом.

Ован

Бели Месец ће 15. новембра ући у ваш сектор прихода, што значи да ћете имати проблема са платом или самопоштовањем. Можда ћете чак и изгубити новац или приход, али на крају ће све испасти најбоље, односно биће вам понуђено нешто боље. Што се тиче вредности себе, коначно промените однос према себи и дозволите оно што сте претходно избегавали, мислећи да нисте довољно добри. До 14. јуна очекује вас озбиљан финансијски губитак, а потом и феноменална победа.

Бик

Бели Месец ће ући у ваш знак 15. новембра; можда ћете имати проблема са репутацијом или имиџом, али резултат ће бити појава моћне подршке у виду неке особе високог ранга. Бели Месец ће утицати и на ваше односе, јер ће бити у супротности са кућом вашег партнера. Можете упознати особу која ће вас дубоко волети и променити ваш однос према себи до 14. јуна 2024. године.

Близанци

15. новембра Бели Месец ће ући у ваш сектор подсвести и везе са духовним „ја“ – можда ћете буквално почети да се борите са собом. На ред долази анализирање ваших страхова и онога што сте потискивали и нисте желели да приметите. Такође је вероватно да ћете направити неку врсту дугог путовања до места које ће вас духовно унапредити. 

Рак

15. новембра Бели Месец ће ући у ваш сектор пријатеља; може доћи до неке врсте неслагања са вољеном особом коју бисте могли сматрати истомишљеником. То може бити пријатељ, колега са посла или група људи — можда ћете бити веома разочарани у некога. Али на крају, универзум ће вам послати јединствену особу захваљујући којој ћете чак моћи да остварите своју озбиљну материјалну амбицију. До 14. јуна наћи ћете нови круг људи око себе, што ће вам умногоме повећати самопоштовање.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Бели Месец ће ући у ваш сектор каријере 15. новембра, што значи да може доћи до проблема у вашој компанији — пројекат може да се затвори, или да се промени менаџер, а ваш посао у некој фази може да почне да вам доноси стрес. Али на крају ће све испасти још боље него што сте мислили — имаћете нови пројекат, као и озбиљан задатак у каријери. До 14. јуна почећете да радите на сасвим другом пројекту и са веома озбиљном платом.

Девица

Бели Месец ће 15. новембра ући у ваш сектор путовања и образовања – можда ћете сањати о некаквом путовању које се не може остварити, али онда се појављује особа или ситуација која не само да ће вам омогућити путовање, већ ће вам нагло проширити поглед на свет уопште. Ваши приходи могу порасти. До 14. јуна ћете испунити и неке озбиљне финансијске амбиције. На пример, могућа је куповина куће.

Вага

Бели Месец 15. новембра ући ће у ваш сектор капитала, али и кризе у животу. Од 15. новембра ће вам се чинити да вам живот испитује снагу, али Бели Месец ће вам помоћи у овој ситуацији — кроз кризу ћете упознати особу која ће вам помоћи да прођете ове тестове. То би чак могао бити и нови сексуални партнер који ће вас фокусирати не на ваше страхове, већ на то колико сте заиста јаки. Осим тога, до 14. јуна биће решено важно финансијско питање – можда ћете добити велику суму, наследство... Боље него што можете замислити!

Шкорпија

Бели Месец ће 15. новембра ући у ваш сектор односа — могу почети неке потешкоће са партнером. Биће више тужби, свађа, пропуста, или ће уопште ваш муж (супруга) проћи кроз тешка времена. Ситуација може скоро да доведе до развода, али Бели Месец ће вас заштитити од погрешних људи и љубавних афера. Они људи који могу да вам науде једноставно ц́е вас заобићи — током тешког периода ваша веза ће и даље бити у границама прихватљивости. До 14. јуна можда ћете имати потпуно нову љубавну причу која ће потпуно променити начин на који видите себе!

Стрелац

Бели Месец 15. новембра ући ће у ваш сектор рада и здравља, што значи да можете имати неку врсту проблема са својим телом — на пример, са исхраном — или ће вам се односи са колегама погоршати, што ће на крају довести до негативног утицаја на вас у тиму. Бели Месец ће вам помоћи да пронађете не само решење за здравствено питање, већ ће утицати и на побољшање вашег животног стила — лако се можете одрећи лоших навика. Такође, на послу може да се појави и колега који ће вам помоћи. 

Јарац

Бели Месец ће 15. новембра ући у ваш љубавни сектор – бићете тестирани не само у романтичним везама, већ и у томе колико волите себе! Бели Месец улази у ваш сектор среће, што вам често даје почетно разочарање у оно што вам је некада доносило радост – као да цео свет поприма суморне нијансе. Тада ћете имати удварача који ће се веома разликовати од оних са којима обично улазите у везу. Као резултат тога, ова особа ће вас подсетити колико је важно да волите оно што радите и живите по својим правилима! Бели Месец такође може донети трудноћу. У сваком случају, до 14. јуна ће вам се живот увелико променити. Такође, ваш хоби или посао ће почети да вам доноси озбиљне приходе.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Бели Месец ће 15. новембра ући у ваш сектор некретнина, што може донети проблеме са становањем – куповином, продајом или реновирањем. Може настати ситуација када почнете да бринете за здравље некога у породици. Бели Месец ће донети заштиту — појавиће се особа и околности које ће решити питање некретнина још боље него што сте мислили. На пример, одједном ће се наћи особа која ће купити ваш стан по цени о којој нисте ни сањали. До 14. јуна ваша стамбена ситуација ће бити боља него што сте мислили.

Рибе

15. новембра Бели Месец ће ући у ваш сектор селидбе и докумената — могу настати проблеми са папирима и финансијама. На пример, биће тешко уновчити или ће бити неких препрека. Можда вам се ауто поквари или не добијете визу, па нећете моћи да отпутујете на жељену локацију. На крају, Бели Месец ће вам помоћи да продате свој аутомобил и купите аутомобил по повољнијој цени, а питања са документима ће се углавном решавати брзо и без вашег учешћа — као да ће вам помоћи спољне околности у свету! До 14. јуна можете се успешно преселити и на друго место.

БОНУС ВИДЕО: