Познато је да Ален Исламовић са колегом Младеном Војичићем Тифом годинама није у добрим односима, а сад је коначно испричао истину о њима.

Фото: Н. Фифић/В. Данилов

 

 

 - Ми смо деца радничке класе, па кад радници хоће да раде они раде, кад неће да раде они неће да раде. Ако желимо радити то "Бијело дугме" радићемо, ако не желимо, онда нећемо. Нема ту нешто да се поправља криви зид који ћемо исправити. "Бијело дугме" је озидано тако како је, има 50 година - започео је Ален своју причу и открио детаље туче која се догодила 2018. године, када га је Тифа ударио.

- Можда је Тифа у том тренутку био нешто слаб. И феноменални играчи који играју фудбал у европским лигама истрчи и одигра 50 утакмица добро, па једну забрља. Тако је највероватније и Тифи дошао тај неки 55. концерт који му не штима. Можда му је оно жуто светло из хотела ударало у очи и није му пасало, па му је неко крив. Крив је Ален Исламовић. Он је певач исто такав какав је, пева на свој начин, а ја на свој - казао је рокер.

Фото: Сарић С.

 

 

Упркос свему, Ален је опростио колеги.

- Ја сам човек који опрашта. Нема разлога да нешто памтим, нисам злопамтило. Да сам злопамтило, ја бих тад сишао са бине и рекао да нећу више радити, али нисам. Ево, и дан-данас радим са "Бијелим дугметом" - рекао је он за "Уну".

Са Гораном Бреговићем никада није улазио у конфликт, штавише захвалан му је на баш свему. На питање да ли ће се Брега и Жељко Бебек помирити једног дана, Исламовић је изненадио одговором:

Фото: Ferenc Kalmandy

 

 

- Ја то не знам и не могу ни ући у ту причу, јер нисам толико упућен. То су неке ствари које би требало њих двојица да реше, а не ја. У том "Бијелом дугмету" је било свашта, од хапшења, полиције, притварања, затвора, до необјашњивих начина како су неки људи који су свирали умрли и страдали. "Бијело дугме" је увек то пратило и то је неминовно. Највеће зло "Бијелог дугмета" је то што се увек мора нешто десити. Ако нема тога онда није "Бијело дугме".

БОНУС ВИДЕО: