Певачица Јана Тодоровић данас ужива у изобиљу, а после првог снимљеног албума је хтела да одустане од певања.

"Ја сам први албум снимила тачно 1991-1992 године, још док сам живела на Косову. Мирко Кодић ми је радио све аранжмане. Издала сам албум за ПГП РТБ. Ниједна песма није прошла. Нажалост, биле су лепе песме. Мој отац и мајка, сећам се да су продали трактор, део њиве, да би ми све то исфинансирали. И на крају, кад је све било завршено са албумом, нисмо имали нимало новца ни за пут до Београда, а камоли да се појавим у некој емисији", рекла је певачица и додала да је планирала да "батали певање".

Фото: Душан Цакић

 

"Тако да сам се заиста разочарала, изгубила сам и вољу да се бавим овим послом и да наставим даље. Вратила сам се доле на Косово. Када смо радили те песме, отац ме возио до Београда и враћао назад. Нисмо имали за хотел, нисам ни знала шта су хотелске собе. Спавали смо код стрица и код тетке. Кад пролазимо кроз Крушевац, била је на аутобуској станици пекара, где купимо да се обезбедимо да имамо пуну кесу оних кифлица и по два јогурта. Тако да би све моји родитељи то изгурали, ми смо остали у дуговима и ништа то није прошло. Ја сам била заиста разочарана и направила сам паузу".

Фото: Душан Цакић

 

Певачица је заправо снаја Свете Тодоровића човека који у Минхену и Београду има империје, а велелепни дворац који је у његовом власништву се налази у Постбауер-Хенгу, у близини Нирнберга у Немачкој.

Јана је овде једном приликом снимала и спот за своју песму, а кадрове луксузног дворца, објавила је на свом Инстаграму.

Њена свекрва, мајка њеног супруга Ивана, такође је успешна пословна жена, па у Минхену има ланац козметичких салона.

Дворац се зове Каго Тодоровић и урађен је у барокном стилу с нотом ренесансе, као и неколико кула које му дају посебну драж, а у склопу огромног коплекса налази се и приватно језеро.

Поред некретнине у Београду, Америци, Хрватској, Немачкој, они имају луксузуну вилу у Шпанији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".