Ђиђи Хадид је супермодел који истиче своју искрену љубав према храни, што је прилично необично у свету модела где се често промовише рестриктивна исхрана. Открила је детаље о свом типичном дневном режиму исхране, истичући свој приступ храни који се разликује од већине људи.

Њен дан почиње око 7 сати ујутру, при чему редовно доручкује. Живећи близу ресторана, често воли да започне дан с кајганом без хлеба, што често наручује за доручак. Ова кајгана се састоји од само два јајета, што кошта мање од 40 динара у Србији. Уз то обично пије сок од поморанџе или кафу. Чак и када је код куће, воли да припреми кајгану јер је то брзински оброк.

 

 

Хадид је дуги низ година активна у јахању, а у средњој школи се бавила и одбојком, па јој редовно вежбање није страно. Око 9 сати ујутру, након завршених јутарњих обавеза, иде у теретану на тренинг бокса. До ручка, који обично конзумира око 12 сати, обично се јави глад.

"Мој лични мото је: 'Једи здраво да останеш фит'. Ако ипак желим нешто здравије, одем на друго место где имају одличну салату од руколе коју бих могла јести сваки дан", рекла је Ђиђи.

Фото: Профимедиа

 

Што се тиче поподневне ужине, Ђиђи обожава сладолед, па редовно на путу до теретане свакодневно узме један. За њу, то је нека врста слатког греха.

Када је у питању вечера, то може варирати - понекад је то само пиће с пријатељима, а понекад суши или нешто што сама припреми.

Овакав начин исхране је помало необичан за модела, с обзиром на јавну перцепцију о рестриктивној исхрани у том свету. Ипак, Хадид истиче да јој овакав начин исхране омогућава да се добро осећа, без обзира на то што се храни "обичнијим" оброцима.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".