Певачица Гоца Тржан ужива у срећно, браку са Рашом Новаковићем. Он је њена животна љубав, а у емисији "Премијера викенд специјал" открила је да ли би се некад развела од њега: 

- Људи славе разне ствари, развод је ретко кад повод за славље. Воле да славе кад скину неки терет с леђа, људи воле да се провеселе на мојим свиркама. Нажалост данас се људи одлучују да одлазе без икаквог труда. Оно што није у реду јесте да тако олако правимо децу и упуштамо се у бракове. Ако је икад постојала љубав, треба обоје да пораде на томе. Ако нешто функционално није у реду, боље је сећи, за све је боље - говори Гоца, и наставља:

- Данашњег мужа не бих оставила ни због кога, само због њега самог. Ако ми каже да ме не воли више, да га не привлачим више. Или обрнтуо. Ја не желим никог другог, он је баш по мојој мери. Да би то трајало, мора да се ради на односу - изјавила је Гоца у поменутој емисији. 

Певачица је потом говорила о њеном односу са ћерком Леном коју је добила у браку са Иваном Маринковићем: 

- Лена је синоћ била на наступу са својом екипом, она ретко излази са мном, логично. Мало сам се шалила на мој и њен рачун у току наступа. Тражила ми је да будем мирна док певам ''Хаљину'' да ме сними за Тик Ток. Ја волим њу мало да избламирам, она мене мало и то је тако у односу мајке и ћерке - Завршава певачица.

БОНУС  ВИДЕО: