Певачица Јована Пајић и бивша супруга колеге Александра Цветковића, певача "Тропико бенда", први пут је проговорила о њиховом разводу.

Како је навела, Јована је свој брак дуго идеализовала, док није схватила да мора да одустане од њега и настави даље.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ РТВ Пинк Оффициал

 

- Сви уђемо у брак са идејом да ће трајати заувек, а у међувремену се деси живот, па те демантује. Ти онда на све начине покушаваш да решиш проблем који је текући, а заправо од дрвета не видиш шуму. Једноставно, радиш на томе докле можеш, докле год има двосмерне комуникације између партнера, па идемо ка истом циљу, а кад си сам у свему томе, несхваћен, када се не разумеш како треба, онда је тај терет постане баш тежак да се носи самостално кроз живот. Поготово када имате децу којима сте потребни цели, у комаду, стабилни и присутни у њиховим животима. Онда имате одговорност према себи да се измакнете из те токсичне средине, првенствено због њих, ако већ нема помоћи. Мислим да је важно борити се, али је подједнако важно и одустати када видиш да нема помоћи. Мораш да будеш пример својој деци, ослонац. После развода више не постоји тај породични стуб, он је мало ћопав, али мора бити довољно јак да поднесе све оно у чему ће, у овом случају један родитељ, бити спреман да подржи све то - започела је Јована и додала да је са бившим супругом у добрим односима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/тропико-банд- форевер

 

- Људи обично остану острашћени и онда деца буду панцири који приме најтеже ударце. Не гледају како све то на децу утиче, али ја сам разумна особа, никада себи не бих дозволила дата токсична комуникација настави и после брака. Ми радимо за њих и увек сам за сарадњу за добробит деце, све остало ме не занима, било која друга тема а да нису њих две. Сале и ја смо радили на томе да останемо пријатељи и после свега - рекла је за певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".