Све је то због једног питања.

Када га је водитељка прочитала, само су се обојица намрштили и нису ни покушали да одговоре.

"Шта је по занимању чувени шегрт из Светлића који у јутјуб клипу наручује од Милкице кафу за њега и мајстора Љубу?" - тако је гласило питање које је могло да им донесе по 10 поена.

Али, ни плавни ни црвени играч у Слагалици нису знали о коме се ради, нису хтели ни да покушају да одговоре. Само су се намрштили, замислили и одмахнули главом!

Људи на мрежама међутим, не само да су знали тачан одговор већ је већина знала да исприча све најјаче форе из чувеног снимка са овим симпатичним ковачем.

"Нема да нема, мож' само да нестане", "Оне воле ове пицане, нас забагреле неће ники", "Ма човек је легенда, скоро су радили неки интервју с њим. Уопште се није променио"... пишу људи на Твитеру. Када се појавио на Јутјубу 2007, тада шегрт ковача Драган Петровић Гера из Светлића није ни слутио какву популарност ће добити. И дан-данас се препричава снимак који га је учинио познатим у нашој земљи а сад је стигао и до Слагалице! Данас Гера према писању медија наводно живи у селу Транава, успео је да се ожени два пута, а према фотографијама са његовог профила, изгледа да Гера ради као аутомеханичар. Гера је у чувеном клипу говорио о свакодневицу у ковачкој радионици, о томе како жене реагују на коваче, а и како газдарица Милкица прави најбољу кафу. - Девојке више воле пицане од гаравих момака који вредно раде, али кад се дотерамо, може и да се среди неки пос'о - рекао је тада Гера. У изјави за једне медије пре неколико година, некада млади ковач признао је да је преварио прву жену, са којом има двоје деце. Испричао је и да је због тога настао велики скандал у његовом селу. Ипак, упркос овим тешким тренуцима, у другом браку је пронашао праву љубав. Нова породица га је радо прихватила, због чега се преселио у село Трнава. Како се чини преко његових профила на друштвеним мрежама, Гера са другом женом има двоје деце.На фотографијама са Гериног профила, види се и даље шарм младића који нас је насмејао својим реченицама.

"Нема да нема, мож' само да нестане", "Оне воле ове пицане, нас забагреле неће ники", "Ма човек је легенда, скоро су радили неки интервју с њим. Уопште се није променио"... пишу људи на Твитеру.

Када се појавио на Јутјубу 2007, тада шегрт ковача Драган Петровић Гера из Светлића није ни слутио какву популарност ће добити. И дан-данас се препричава снимак који га је учинио познатим у нашој земљи а сад је стигао и до Слагалице!

Данас Гера према писању медија наводно живи у селу Транава, успео је да се ожени два пута, а према фотографијама са његовог профила, изгледа да Гера ради као аутомеханичар.

Гера је у чувеном клипу говорио о свакодневицу у ковачкој радионици, о томе како жене реагују на коваче, а и како газдарица Милкица прави најбољу кафу.

- Девојке више воле пицане од гаравих момака који вредно раде, али кад се дотерамо, може и да се среди неки пос'о - рекао је тада Гера.

У изјави за једне медије пре неколико година, некада млади ковач признао је да је преварио прву жену, са којом има двоје деце. Испричао је и да је због тога настао велики скандал у његовом селу.

Ипак, упркос овим тешким тренуцима, у другом браку је пронашао праву љубав. Нова породица га је радо прихватила, због чега се преселио у село Трнава. Како се чини преко његових профила на друштвеним мрежама, Гера са другом женом има двоје деце.На фотографијама са Гериног профила, види се и даље шарм младића који нас је насмејао својим реченицама.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: