Тешко да иједна мрсна слава у Србији може да прође без традиционалног овала са предјелом.
Чувено мезе, којим доминирају танко сечена пршута, шунка, печеница, кобасица - ко шта воли, неизоставни качкаваљ, сир, кисели краставчићи и маслине омиљено је многима, а како је у питању свечана прилика, треба га и сложити лепо и свечано.
За то не морате да будете професионалац, довољно је да пронађете добру идеју, одвојите мало времена и труда, и успех је загарантован!
Данас вам представљамо четири прелепа начина слагања предјела, а који ћете изабрати зависи пре свега од врсте и броја намирница које служите за предјело.
Погледајте како да сложите сухомеснате производе у комбинацји са маслинама и качкаваљем, али и како да на најлепши начин сервирате сир заједно са салатом попут лука и парадајза...
Одаберите начин слагања који вам највише одговара и сигурно ћете ове године имати предјело које изгледа као да су га слагали професионалци из најскупљег кетеринга!
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".