Драган Пантић Смедеревац се у емисији "Пулс Србије" код Ивана Гајића присетио свог почетка и његове сарадње са Светланом Цецом Ражнатовић. 

- Сарађивао сам са Цецом све док није израсла у мега звезду. Дан данас смо добри када се видимо. Величине увек поштују један другог. Човеку може да завиди онај који је испод њега зато што он није на његовом месту - рекао је Смедеревац и додао:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Песмом За Дусу ТВ ГРАНД

 

- Увек сам знао да оценим песму, у већини случајева, која ће да буде хит и која ће да остане. У већини случајева. Цецин "Цветак зановетак" је био један од њих, певало се на сваком месту. Имали смо неке наступа где сам ја посредовао да она наступа. Тако је она ишла да одради своју тезгу. Са њом је ишао њен покојни отац Слободан. Тада је била малолетна па је водио рачуна о њој. Мада она је била добар друг и знала је свој посао. Али знаш како, када човек има нешто што му је Бог дао, то нико не може да му узме. Знаш како кажу "можеш да ми станеш на пут, али на срећу не можеш". Њено је време дошло и она је то искористила и постала велика звезда.

БОНУС ВИДЕО: