Злата Петровић појавила се на пунолетству ћерке Радише Трајковића Ђанија у друштву сина Јована и његове девојке, а приликом заједичког фотографисања дошло је до непријатне сцене.

Фото: АТА имагес

 

 

У једном моменту Јован је почео да виче на Злату и бесни јер је желео што пре да уђе у ресторан, како не би покисао, док је фолкерка имала жељу да се сви заједно фотографишу. "Ајде бре, ако хоћеш ти иди па се сликај! Како овде сви да станемо. Ти иди, па стани и кисни", урлао је Пејић, док је свим присутнима било непријатно, као и Злати.

Убрзо се певачица огласила и дала свој коментар на ову ситуацију, а сада је о свом понашању говорио и Јован.

- Ја сам сада тек устао, било је прелепо на весељу, остали смо до касно и веселили се. Ја сам био мало нерасположен само кад сам тек дошао, зато и јесам мало бурно одреаговао за то сликање. Моја мајка воли да се слика, а волим и ја, стварно никада то није био проблем, само јуче нисам био расположен за то. Ја Ђанијеву ћерку знам од пелена и дошао сам на весеље зато, а не да бих се сликао са мојом мамом и девојком - започео је Јован, па додао да између њих двоје често долази до сукоба мишљења:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми се и свађамо и волимо, наравно да се често расправљамо, као сваки мајка и син. Моја девојка је била ту, као што сте видели и она није имала ништа против сликања. Ми смо после стварно уживали, певали смо и пили, сви смо се заједно вратили кући и легли да спавамо, као и обично.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: