Прослављени глумац Силвестер Сталоне недавно је започео свој породични ријалити програм у којем је отворено приказао како изгледа живот његове породице - супруге Џенифер Флавин и три ћерке.

Сада је изашао и документарац о његовом животу под називом "Слy" у којем је први пут говорио о породичној трагедији, односно смрти свог првог сина. Он је 2012. године изгубио сина Сејџа Сталонеа који је умро у 36. години. Сејџ Сталоне умро је од срчане болести изазване атеросклерозом, иако су први извештаји наговештавали да је трагедија била повезана са дрогом.

Фото: Јутјуб принтскрин/HLN

 

 

Сталоне је ретко причао о овој трагедији. Са сином је глумио у петом делу филма о чувеном Рокију, рекао је да се његов однос са сином није много разликовао од онога на филмском платну.

Фото: Јутјуб принтскрин/Official Rocky Balboa

 

 

- Покушавам да издвојим нешто што бих заправо волео да сам урадио у стварном животу, али нисам то могао да урадим. И тако бих прилично често то радио театрално, магично. Много тога је истинито. Нажалост, кад ставите ствари испред своје породице, последице су прилично радикалне и разорне - испричао је глумац у документарцу "Слy", а зато време приказивале су се слике њега и сина са премијере поменутог филма.

Фото: Јутјуб принтскрин/Official Rocky Balboa

 

 

- Постоји реченица у филму: 'Тако ми је драго што се родио јер сада могу да живим кроз твоје очи'. Мислим да је то оно што очеви траже од своје деце. То је продужетак, делић бесмртности. Све док је дете живо, твоје сећање ће увек бити живо, да си учинио нешто добро. Мислим, надаш се томе.

БОНУС ВИДЕО: